iBreath Analyzer iti spune ce alcoolemie ai folosind un iPhone

  Saptamana trecuta am vorbit despre un accesoriu pentru terminale iPhone care poate calcula alcoolemia prin simpla suflare intr-o anumita parte a sa, iar astazi va aduc in atentie un alt dispozitiv care face acelasi lucru dar poate fi cumparat chiar acum. In imaginea de mai sus aveti prezentat dispozitivul si observati ca vorbim despre un accesoriu care se conecteaza la portul USB al iPhone-ului si care are un display digital in care este afisat nivelul alcoolemiei voastre dupa ce suflati in el.

  • This product is a breathing analyzer designed for / powered by iPhone, iPad and iPod.
  • LCD digital display, which can make detection more precise and efficient!
  • With unique detector, which can effectively identify cigarettes, coke, coffee smalls and prevent non alcohol gas to interfere the detected result
  • With voice alarm function, when alcohol content (level) is excess, the buzzer will automatically alert.
  • No need to use blowpipe, just blow into air hole, it is clean and healthy.

  Partea interesanta la acest dispozitiv este ca el poate detecta nu doar mirosul de alcool, ci si mirosul de tutun sau cafea si se asigura ca ele nu modifica rezultatul alcoolemiei. iBreath Analyzer va atentioneaza si printr-un semnal audio atunci cand alcoolemia voastra este mai mare decat cea legala, deci aveti la indemana un accesoriu interesant care va poate ajuta sa evitati un dosar penal. iBreath Analyzer este disponibil pentru modica suma de 14$ si poate fi achizitionat de aici, insa trebuie sa includeti la pret si taxele de transport.