Prima Pagina accesorii iBreath Analyzer iti spune ce alcoolemie ai folosind un iPhone

iBreath Analyzer iti spune ce alcoolemie ai folosind un iPhone

  Saptamana trecuta am vorbit despre un accesoriu pentru terminale iPhone care poate calcula alcoolemia prin simpla suflare intr-o anumita parte a sa, iar astazi va aduc in atentie un alt dispozitiv care face acelasi lucru dar poate fi cumparat chiar acum. In imaginea de mai sus aveti prezentat dispozitivul si observati ca vorbim despre un accesoriu care se conecteaza la portul USB al iPhone-ului si care are un display digital in care este afisat nivelul alcoolemiei voastre dupa ce suflati in el.

 • This product is a breathing analyzer designed for / powered by iPhone, iPad and iPod.
 • LCD digital display, which can make detection more precise and efficient!
 • With unique detector, which can effectively identify cigarettes, coke, coffee smalls and prevent non alcohol gas to interfere the detected result
 • With voice alarm function, when alcohol content (level) is excess, the buzzer will automatically alert.
 • No need to use blowpipe, just blow into air hole, it is clean and healthy.

  Partea interesanta la acest dispozitiv este ca el poate detecta nu doar mirosul de alcool, ci si mirosul de tutun sau cafea si se asigura ca ele nu modifica rezultatul alcoolemiei. iBreath Analyzer va atentioneaza si printr-un semnal audio atunci cand alcoolemia voastra este mai mare decat cea legala, deci aveti la indemana un accesoriu interesant care va poate ajuta sa evitati un dosar penal. iBreath Analyzer este disponibil pentru modica suma de 14$ si poate fi achizitionat de aici, insa trebuie sa includeti la pret si taxele de transport.

 • Asas

  Big f****** deal.. iPhone-ul doar ii da energia necesara..nu face nimic special:(

 • Andrei

  Si de ce trebuie sa detii un iphone ca sa folosesti asa ceva? Ideea e draguta, dar avand in vedere ca nu foloseste nici o functie din iphone, poate doar curentul, e chiar stupid, putea foarte bine sa aiba o baterie, sau mai bine sa se alimenteze de la un adaptor auto.

 • @Asas: Nu trebuie sa te superi pentru asta.
  @Andrei: Daca ar fi avut o baterie ar fi fost sigur mult mai scump. Plus ca, oare cum ai putea sa atragi posesorii de iDevice-uri fara sa faci dispozitive speciale pentru ei?

 • Andrei

  Nu au facut decat sa isi restranga piata de desfacere, puteau fara costuri prea mari sa adauge si o alimentare standard, astfel incat sa poata cumpara oricine, sunt ferm convins ca exista mai multi oameni care au nevoie de asa ceva si nu au iphone decat cei care au iphone. Eu unul nu o sa imi cumpar asa ceva, daca mai am 5% baterie la iphone, nu vreau sa o risipesc alimentand un device care putea foarte bine sa fie alimentat de altceva.

  Puteau macar sa ii faca o aplicatie si sa iti afiseze alcoolemia pe ecranul iphone-ului. Astfel incat iDevice-ul pe care am dat sute de euro sa fie mai mult decat o baterie pentru device-ul lor.

 • Alin Moigradeanu

  mie imi place asta:
  – LCD digital display, which can make detection more precise and efficient!

 • Lorentzo_new

  Tocmai am facut comanda..18 $ cu taxe cu tot

 • Lorentzo

  Astazi mi-a sosit comanda,sunt la munca nu am baut nimic,primele doua dati cand am suflat mi-a aparut 0 alcoolemia apoi cand am vrut sa ma laud cu el imi arata 0,2-0,3..deci e bun de aruncat:)