Prima Pagina accesorii iLcohol foloseste un iPhone pentru a iti spune ce alcoolemie ai(Video)

iLcohol foloseste un iPhone pentru a iti spune ce alcoolemie ai(Video)

7

[vimeo]http://vimeo.com/40828740[/vimeo]

  Politia verifica alcoolemia soferilor cu ajutorul unor aparate speciale in care doar suflati, insa acelasi lucru l-ar putea face chiar si iPhone-ul cu ajutorul accesoriului iLcohol. Observati in clipul video de mai sus ca iLcohol este un dispozitiv care se conecteaza la dock-ul iPhone-ului si poate inregistra nivelul de alcool din aerul respirat. Accesoriul este deocamdata in stadiul de prototip insa producatorii sai cauta persoane cu ajutorul carora sa il produca la scara larga si sa il vanda in magazine.

  iLcohol functioneaza cu ajutorul unei aplicatii care preia datele inregistrate de aparat si va spune ce alcoolemie aveti, rezultatele fiind desigur aproximative. Desi aparatul acesta nu va fi vreodata utilizat de catre organele de politie, soferii ar putea afla foarte usor daca pot conduce o masina sau e mai bine sa cheme un taxi.

7 COMENTARII

  1. De ce nu ar avea un display unde sa iti aratr alcoolemia? Sa il conectezi la dock-ul iPhone-ului ce rost are?

  2. Daca ai baut nu te urci la volan e clar, chiar nu e nevoie de nici un test. La noi nu conteaza daca iti apare pe aparat altceva decat 0.00, esti sanctionat

  3. @Zaone: Imi cer scuze pentru off, dar nu obisuieac asa ceva des. In legatura cu concursul pentru iPad, eu m-am inscirs la concurs cu o adresa de mail, dar contul pe Facebook pe care am dat share si pe care te-am adaugat e pe alta adresa. Ce sa fac?

  4. ce timpenie, sa folosesti ‘aifonul’ sau alt smartphone pentru asta cind exista aparate SIMPLE dedicate

COMENTEAZA!

Please enter your comment!
Please enter your name here