Prima Pagina Apple Facebook le da utilizatorilor optiunea de a anunta daca sunt donatori de...

Facebook le da utilizatorilor optiunea de a anunta daca sunt donatori de organe, Steve Jobs este una dintre persoanele care a inspirat functia(Video)

  Astazi compania Facebook a anuntat lansarea unei noi optiuni pentru utilizatorii sai, optiune care le da acestora posibilitatea de a anunta public daca sunt donatori de organe sau nu. Deocamdata doar cei din SUA si Marea Britanie isi pot atasa un asemenea tag propriului profil si functia i-a avut drept sursa de inspiratie pe iubita CEO-ului Facebook, dar si pe regretatul CEO al Apple, Steve Jobs. Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook, spera ca prin aceasta noua optiune sa convinga cat mai multi oameni sa devina donatori de organe si avand in vedere ca vorbim despre cea mai mare retea de socializare de pe glob, obiectivul sau va fi cu siguranta atins.

With the addition of “organ donor” to the Life Events section of timeline, you can state your intention to become an organ donor, and share your story about when, where or why you decided to become a donor. If you are not officially registered as an organ donor, sign up with the appropriate registry.

That definitely, I think, was something that we all had in mind as we were building this out… His story is just one of many, of people who both were able to have an organ transplant that made his life longer and he was extremely thankful for that.

  Deocamdata in Romania nu puteti specifica daca sunteti sau nu donator de organe, insa cei de la Facebook intentioneaza sa aduca optiunea in cat mai multe tari in viitorul apropiat. Desigur ca aceasta optiune nu-l va determina pe vreun doctor sa va recolteze organele, asa ca trebuie sa faceti un document legal prin care sa specificati ca doriti sa faceti acest lucru, insa cred ca multi oameni vor fi determinati sa mearga pe acest drum si el este unul bun deoarece dintr-o tragedie pot fi salvate multe vieti.

 • Daniel

  Deci pana la urma se adevereste zvonurile precum facebook este o baza de date pentru organe si alte dracii din astea…

 • alexhfv

  @Daniel, se “adevereste zvonurile”ca esti un mare idiot!

 • dany

  uite acum donez ficatul,cum a facut tipa aia din america ia dat ficatul sefei si aia a dat-o afara ,uite ca se intampla si in alte tari nu numai in romania

 • Danilinio

  Cu chestia asta se pot salva multe vieti.BRAVO FACEBOOK!

 • Teucul

  O baza de date pentru traficul de organe. Perfect! Multumim Facebook!!!

 • Adrian bujor mihali

  Nimeni nu va obliga sa “salvati vieti”..BV FACEBOOK…..daca nu va convine faceti-va cont unde nu se face trafic de organe,idio..-lor:))))

 • Vlad

  Sunt perfect deacord bravo facebook ! In sfârșit ceva util pe facebook util cu adevărat.

 • Claudiu daniel

  Si la ce e util sa anunti pe facebook ca esti donator sau nu!??? Doar sa te lauzi ca multi idioti vai ia uite unde si ce am facut eu mira ce mierda i-mi trece prin cap la ora asta !   Daca sunteti atat de PRO da-ti macar un motiv sa va argumentati !!! Stiti doar sa-i catalogati pe alti ca idioti!!Vorba la cineva mai sus o sa te ajute efectiv la ceva!? O sa conteze in fata unui doctor!? Judecati , argumentati si dupa ai mancati ! Si tot ce spun nu inseamna ca sunt impotiva acestui gest desi …