iOS-ul este cel mai utilizat sistem de operare mobil pentru navigarea pe web

  La inceputul anului 2012 terminalul iPhone era cel mai utilizat iDevice pentru a naviga pe internet, insa tableta iPad a celor de la Apple i-a furat titlul micutului dispozitiv inca din luna februarie. Observati in graficul de mai sus ca tableta iPad este folosita mai mult pentru navigare pe internet decat terminalul iPhone si rata de utilizare a dispozitivului este pe un trend crescator. Lansarea iPad 3 a determinat o crestere impresionanta in ceea ce priveste utilizarea si era normal sa fie asa avand in vedere ca dispozitivul recent lansat de Apple este extrem de bun pentru un asemenea task.

  In momentul de fata iOS-ul este cel mai utilizat sistem de operare mobil pentru navigarea pe internet si imaginea de mai sus releva cat se poate de clar acest lucru. Desigur ca datele nu sunt extraordinar de exacte avand in vedere ca masoara traficul de internet de pe doar o parte a website-urilor publice, insa va puteti face o idee destul de clara cu privire la modul in care posesorii de smartphone-uri si tablete isi utilizeaza dispozitivele pentru a naviga pe internet.

4 COMENTARII

  1. @alain asta inseamna:

    “Java ME technology was originally created in order to deal with the constraints associated with building applications for small devices. For this purpose Oracle defined the basics for Java ME technology to fit such a limited environment and make it possible to create Java applications running on small devices with limited memory, display and power capacity.”