Export My Contacts iti exporta contactele din iPhone in aproape orice format vrei

  iOS-ul celor de la Apple este conceput destul de ciudat deoarece nu ne permite sa salvam contactele de pe iPhone pe o cartela SIM si desi de-a lungul timpului au aparut in Cydia aplicatii care ne permiteau sa facem acest lucru, ele nu au functionat chiar atat de grozav. Exista oricand alternativa de a salva contactele cu iCloud sau cu orice alta aplicatie de tip cloud, insa daca doriti sa le salvati rapid si sa le incarcati in Outlook sau as le cititi cu o aplicatie Microsoft Office, atunci Export My Contacts este aplicatia ideala pentru voi. Aceasta aplicatie va permite sa salvati contactele intr-o multitudine de formate care pot fi citite pe orice calculator si partea cea mai buna este ca aplicatia o puteti instala gratuit.

Export My Contacts is an advanced Contacts exporter for the iPhone/iPod Touch to export your locally stored contacts into various formats.
It can export fields with custom labels. You can choose between various export formats, like Excel Spreadsheet, TSV, CSV and vCards(IOS5 required).

Features:
– Export Contacts gives you total control and flexibility of what data you want to export. 
– Export Contacts can recognize and export fields with custom labels.
– Has export templates for common applications build-in (Outlook CVS Mac/Win)

  Export My Contacts functioneaza pe orice iPhone care are macar iOS 4.0 instalat si este disponibila gratuit in App Store.

UPDATE: Aplicatia nu mai este disponibila gratuit, se pare ca dezvoltatorii.

Pretul initial:
Numele:
Export My Contacts

1.59

s





Developer: xiaoxiao yu
Categoria: Productivity


Descriere: Export My Contacts is an advanced Contacts exporter for the iPhone/iPod Touch to export your locally stored contacts into various formats.
It can export fields with custom labels. You can choose between v…


Dimensiunea aplicatiei este: 4.2 Mb


7 COMENTARII

  1. Interesant si destul de util.
    Este,totusi, vreo posibilitate pentru a vedea contactele de pe sim in pe iphone, fara a le copia-exporta?