Prima Pagina Apple iPad genereaza 95% din traficul de internet facut folosind tablete

iPad genereaza 95% din traficul de internet facut folosind tablete

  Popularitatea tabletei iPad este in crestere, iar acest lucru poate fi extrem de usor observat daca analizam statisticile privind modul in care este utilizata tableta pentru navigare pe internet. Cei de la Chitika au publicat recent un studiu care ne spune ca 95% din totalul traficului de internet facut de pe tablete este atribuit tabletei iPad. Restul de 5% din trafic este impartit pentru tabletele pe care le aveti prezentate mai sus si observati ca Samsung Galaxy Tab este cea mai populara, insa Asus Transformer Prime este chiar in spatele ei.

  Kindle Fire, BlackBerry PlayBook sau Motorola Xoom nu par a fi chiar atat de utilizate pentru asemenea task-uri, insa vorbim si de un numar destul de mic de unitati vandute. In lume exista acum cateva zeci de milioane de tablete iPad, iar tabletele prezentate in graficul de mai sus nu aduna o asemenea cifra, deci diferenta este justificata. In momentul de fata iPad detine 68% din piata tabletelor si diferenta fata de competitorii direct este mare, desi in viitor ea se va reduce pe masura ce mai multe modele de tablete vor fi disponibile pe piata.

 • catanzaro27

  Cred ca vrei sa modifici titlul pentru ca nu are nici un sens. Mai bine: iPad genereaza 95% din traficul de internet facut de tablete.

 • Isn’t it the same though?

 • catanzaro27

  Pai din titlu tau iasa ca iPad genereaza un trafic folosind niste tablete… aiurea.

 • iPad genera 95% din traficul de internet facut folosind tablete. I rest my case. Am spus foarte clar ca iPad genereaza 95% din traficul de internet care este facut folosind tablete.

 • supermario

  sondajul asta este realizat tot de romanul ala cu graficul de 99% in acapararea profitului de catre apple si samsung?