iThief – o femeie a furat aproape 100 de tablete iPad din 36 de orase americane(Video)

[youtube]http://youtu.be/2cLnDnFGvSU[/youtube]

  iDevice-urile sunt extrem de populare in SUA, atat de populare incat hotii prefera sa fure asemenea dispozitive deoarece le pot revinde foarte usor pe site-urile de licitatii. O femeie a gandit exact la fel si s-a apucat de furat tablete iPad din magazine, insa nu s-a oprit doar la doua sau trei, ci a furat din magazine aflate in 36 de orase americane. iThief a fost poreclita femeia care, conform politiei, a furat aproximativ 100 de tablete care in total valoreaza in jur de 57.000 $.

She usually strikes in the early hours of the morning. Police say she does the same thing every time, leaving groceries at the counter and walking out of the store with two or three iPads. Her latest hit came last week at a Sherman Wal-Mart.

  Femeia intra in magazine Walmart sau Target si pleca cu cate doua sau trei tablete de acolo, iar deocamdata politia a reusit doar sa o surprinda pe camerele video. Actiunile femeii au facut-o celebra in SUA, insa aceasta celebritate o va trimite direct la inchisoare, dar numai daca autoritatile americane reusesc sa o prinda.