Qwik-Keyz promite sa te ajute sa tastezi mai repede pe propriul iPhone(Video)

  Qwik-Keyz este proiectul unei folii pentru terminale iPhone care ii ajuta pe utilizatori sa scrie mai repede folosind tastatura virtuala inclusa in iOS-ul conceput de catre Apple. Practic vorbim despre o idee care a mai fost testata in trecut, dar nu a “prins” la utilizatori, insa dezvoltatorii Qwik-Keyz spun ca solutia lor merita incercata. Qwik-Keyz este o folie care se aseaza pe ecranul iDevice-ului, iar in partea de jos are incrustate cateva “butoane” care va dau senzatia ca atingeti “ceva” atunci cand tastati si teoretic ar trebui sa scrieti totul mult mai repede si mai corect.

The secret – qwik-keyz™ delivers a precisely mapped “bump cluster” of raised touchpoints that covers all aspects of the keyboard. No need to apply extra pressure – qwik-keyz™ simply guides your touch on a smartphone screen to provide quick accurate typing through the ultra thin and durable film protecting “skin”. Quick-clean protection – Along with the amazing patent pending design of the qwik-keyz™ keyboard, this product offers users a safe, removable screen protecting skin. Rinse with water to clean and re-apply in seconds.

  Qwik-Keyz este deocamdata doar un proiect care asteapta finantare, insa a reusit sa stranga aproape jumatate din banii necesari producerii foliei, deci probabil o vom vedea in magazin in viitorul apropiat.

8 COMENTARII

  1. scriu de pe iphone in medie 3000 mesaje text si alte cateva mii de mesaje folosind whatsapp. tin sa precizez ca scriu foarte corect si rapid iar o asemenea folie o consider clar, inutila.

  2. Eu mi-am scris cursurile la facultate pe iPhone. Prima data am incercat pt ca mi-am uitat mapa. Atunci am vazut ca ma descurc chiar f bine cu tastele si am scris numai pe tel cu Evernote. Am incercat si pe un galaxy s si mi s-a parut cam greu.