Prima Pagina Apple Apple ar putea lansa un MacBook Air de 799$ in Q3 2012

Apple ar putea lansa un MacBook Air de 799$ in Q3 2012

  MacBook Air-ul companiei Apple este unul dintre cele mai populare produse din oferta companiei americane. Milioane de MacBook Air-uri sunt vandute lunar si competitorii celor de la Apple se chinuie sa dezvolte produse care sa aiba macar la fel de mult succes precum ultrabook-ul sau. Intel a facut un mare mare pas impotriva MacBook Air-ului prin lansarea unor ultrabook-uri cu preturi de 699$, iar cei de la Apple ar putea raspunde prin lansarea unui MacBook Air care va costa doar 799$.

Apple is reportedly considering responding to the upcoming second-generation ultrabooks by launching a US$799 MacBook Air in the third quarter of 2012, according to sources from the upstream supply chain.

Although Acer has recently reduced its ultrabook shipment target, Intel continues to aggressively push ultrabooks and is aiming to have the devices priced at US$699 in the second half of the year. However, if Intel is unable to bring down ASPs to its goal, the price gap between ultrabooks and the US$799 MacBook Air may further postpone the time ultrabooks become standardized, the sources noted.

  In momentul de fata cel mai ieftin MacBook Air costa 999$, iar sub el gasim tableta iPad 3 4G + Wi-Fi care costa 829$, deci un ultrabook mai ieftin ar putea ameninta serios tableta iPad. Desigur ca in momentul de fata vorbim doar despre un zvon care probabil nu se va transfroma vreodata in realitate, insa cred ca un MacBook Air de 799$ si cu specificatiile versiunii de 999$ ar putea atrage extrem de multi clienti pentru cei din Cupertino daca pe piata nu va exista un competitor real.

 • Ionel Craciunel

  mda… airu` e unul din produsele apple pe care efectiv il iubesti daca-l ai ! iphone-ul este asa si asa… dar airu` meu e doar al meu si asa va fi mereu 🙂

 • Cristian

  Este Apple deci ma vor speria performantele sale! La cat de proaste vor fi.

 • Ia zi Cristian cine te-a pus sa comentezi aici cu diverse nickname-uri si sa promovezi dell?

 • JohnnyD

  Cristian performanțele vor fi pe măsură si in primul rând nu uita de sistemul de operare car îl bate rău de tot pe Windows- ul tau frate. Pace

 • Bogdan

  blackberry l-a pus sigur 🙂
  Wake up!

 • Actually e dell, a vrut sa faca niste spam cu dell.

 • Sherman

  Cristian e un bagator de seama. Probabil ca frustrarile il apada imens si sunt ferm convins ca nu a tinut in viata lui un air in mana. Cam atat.

 • Dan

  Ar putea vinde modelul vechi la un pret redus, la fel ca la iPhone si iPad.

 • djcata

  air e un concept interesant dar ar mai trebui imbunatatit un pic

 • Orice poate fi imbunatatit. Stiu ca tu esti anti Apple, dar totusi.