Castiga acum in Romania bilete la UEFA EURO 2012 cu o simpla aplicatie pentru iPhone si iPad

  Desi mi-as dori sa ajung la UEFA EURO 2012 pentru a vedea macar un meci important, din pacate nu am bani sa fac o asemenea “expeditie”, insa Orange Romania ma poate si te poate ajuta sa ajungi acolo cu ajutorul unei simple aplicatii numite Orange Supporters’ Cup si optiunea Chase The Ball. Aceasta aplicatie are la baza o frumoasa aventura care consta in “cautarea” a unei comori care este formata din mingea ce urmeaza a fi folosita in cadrul meciului Franta – Suedia la care oricine dintre noi poate ajunge. Tot ce trebuie sa faceti este sa descarcati aplicatia Orange Supporters’ Cup(care este gratuita) din App Store si sa :

  • descarce aplicaţia: după ce aplicaţia Orange Supporters’ Cup a fost instalată pe smartphone, în ziua concursului participanţii vor primi un mesaj prin care sunt anunţaţi că s-a dat startul jocului şi a început căutarea mingii.
  • urmarească mingea: cu ajutorul funcţiei de geolocalizare integrate a aplicaţiei, participanţii vor primi indicii în funcţie de distanţa la care se află faţă de mingea ascunsă.
  • cunoască localitatea: fiecare indiciu îi aduce pe participanţi din ce în ce mai aproape de locul în care este ascunsă mingea iar harta integrată în aplicaţie le va arăta şi unde se află ceilalţi jucători – prin urmare aceştia îşi pot urmări adversarii în timp ce caută mingea.
  • comunice cu prietenii: după ce au găsit mingea, jucătorii trebuie să folosească aplicaţia pentru a încărca o fotografie a lor împreună cu mingea. Pot încărca apoi această fotografie pe reţelele de socializare, împărtăşind momentul lor special EURO 2012TM cu familia, prietenii şi colegii.

  Aplicatia va va atentiona in momentul in care cautarea comorii incepe si daca urmati indiciile puteti gasi “comoara” si puteti castiga doua bilete la UEFA EURO 2012(cu transport si cazare incluse).  La acest concurs participa orasele Bucuresti, Iasi, Timisoara si Cluj-Napoca, deci Orange Romania ofera in total nu mai putin de 8 bilete si orice persoana poate participa, indiferent ce retea de telefonie mobila foloseste. Deschizand aplicatia am aflat ca astazi, 7 mai, puteti cauta “comoara” in Bucuresti deci e recomandabil sa va grabiti, poate aveti norocul de a castiga doua bilete la, probabil, cea mai mai importanta competitie sportiva a anului. In saptamanile urmatoare concursul va avea loc in Iasi, Timisoara si Cluj-Napoca, deci daca nu o gasiti aici aveti sansa de a o descoperi acolo.

Primul joc urban va începe pe 7 mai 2012 în Bucureşti. Mingea care va fi folosită la meciul Franţa – Suedia se va afla apoi pe rând şi în Iaşi, Timişoara şi Cluj-Napoca. Câştigătorul din fiecare oraş participant va fi ales prin tragere la sorţi şi acesta va fi recompensat cu două bilete la meciul Franţa – Suedia; premiul include şi transportul plus cazarea pentru două persoane.

  Daca nu aveti iPhone, iPod Touch sau iPad, atunci puteti instala aplicatia si pe Android, Bada OS, BlackBerry OS, Windows Phone sau Symbian. Va urez succes!

Pretul initial:
Numele:
Orange Supporters’ Cup

Gratuit

s





Developer: Orange FT
Universala
Categoria: Entertainment


Descriere: Experience the UEFA EURO 2012 with Orange

Make some noise and try to win tickets to the final of the UEFA EURO 2012 and a VIP bus trip for you and your mates.
Using the Orange Supporters Cup mobile appli…


Dimensiunea aplicatiei este: 14.7 Mb