Descarca iOS 5.1.1 pentru iPhone, iPad si iPod Touch

  Acum cateva minute cei de la Apple au lansat iOS 5.1.1 pentru iPhone, iPad si iPod Touch, v-am explicat aici cateva informatii utile si acum va listez doar link-urile pentru download-ul direct al noii versiuni a sistemului de operare:

  Daca nu doriti sa instalati iOS 5.1.1 prin iTunes, atunci puteti face OTA Update direct din iDevice-urile voastre accesand meniul: Settings>General> Software Update. iOS 5.1.1 are 189 MB prin OTA Update, insa trebuie sa fiti conectati la o retea Wi-Fi pentru a il putea aplica.

Articolul precedentiOS 5.1.1 lansat de Apple!
Articolul următoriOS 5.1.1 – jailbreak si unlock
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.