Descarca iOS 5.1.1 pentru iPhone, iPad si iPod Touch

  Acum cateva minute cei de la Apple au lansat iOS 5.1.1 pentru iPhone, iPad si iPod Touch, v-am explicat aici cateva informatii utile si acum va listez doar link-urile pentru download-ul direct al noii versiuni a sistemului de operare:

  Daca nu doriti sa instalati iOS 5.1.1 prin iTunes, atunci puteti face OTA Update direct din iDevice-urile voastre accesand meniul: Settings>General> Software Update. iOS 5.1.1 are 189 MB prin OTA Update, insa trebuie sa fiti conectati la o retea Wi-Fi pentru a il putea aplica.

30 COMENTARII

  1. Chiar trebuie sa repete la fiecare update de iOS ca daca faceti update pierdeti jailbreak si orice seansa sa mearga jailbreak de pe versiunea anterioara ??

    E LOGIC ca nu va merge jailbreak-ul realizat (daca se mai face) pentru 5.1 pe 5.1.1.

  2. Daca am 5.0.1 trebuie sa upg la 5.1 acum ca sa nu pierd fereastra cat il mai semneaza apple?…sau sa astept pana ne lamurim daca iese jb si pt 5.1.1?

  3. Eu am intrat in iTunes si imi da update to 5.1 (am 5.0.1) nu spune nimic de 5.1.1 am descarcat ipsw de mai sus si imi da eroarea 3194. Deci nu stiu nimic de 5.1.1.

  4. Stati pe loc, nu faceti update ! Aveti rabdare sa vedem ce se intampla, lanseaza solutia sau nu, imposibil pentru 5.1 apare sigur !

  5. aveam 5.1.1 si mergea perfect curiozitatea de ios6 din itunes ma nemultumit pe iphone4 cum au putut sa scoata cu atita lauda ios 6 mai prost si urit decit ios 5.1.1 naiba in eiii?

  6. Buna ziua,
    Am updatat iPad-ul cu iso6, e o porcarie, va rog ajutati-mă si spuneti-mi cum sa reinstalez vechiul iso 5.1.1
    Va multumesc

  7. aceiasi problema am si eu la iphone 4 am upladat ios6 ca prostu si acum nu il mai pot scoate site cineva cum sa fac va rog mult ? raman dator

  8. Buna ziua,
    Am un iPhone 4, si dorean sa fac un update la IOS 5.1.1, dar eu nu am in meniu Settings>General> Software Update. Deci la “General” nu imi apare “software update”. de ce? si ce pot sa fac?