Dragon Dictation si Dragon Search iti permit sa dictezi text si sa cauti informatii in limba romana direct de pe iPhone si iPad(Video)

37

[youtube]http://youtu.be/c-eJ-TEAq4o[/youtube]

   Informatiile complete le aveti in clip, iar aplicatiile Dragon Dictation si Dragon Search ar trebui sa fie disponibile gratuit in App Store Romania, dar nu sunt. Mai multe informatii nu am pentru ca cei de la Nuance nu au gasit de cuviinta sa imi dea detalii despre ceea ce urmeaza sa lanseze, desi iDevice.ro este cel mai citit blog romanesc al pasionatilor de iDevice-uri. Thanks Nuance si agentiei care se ocupa de ei.

Nuance Communications a lansat Dragon Dictation şi Dragon Search în limba română; aplicaţiile pot fi descărcate gratuit de pe Apple App Store şi sunt compatibile cu iPhone, iPod touch şi iPad.  Aplicaţiile sunt foarte populare la nivel global, fiind deja descărcate de zeci de milioane de utilizatori iOS din 33 de ţări care doresc să dicteze uşor şi repede mesaje text tip SMS, e-mailuri, să posteze pe reţelele sociale, sau să caute informaţii pe Internet.  Folosind Dragon Apps consumatorii câştigă mai mult timp în fiecare zi, deoarece dictarea este de cinci ori mai rapidă comparativ cu tastarea clasică.

Desi aplicatiile in sine nu pot intearctiona cu orice componenta a iOS-ului, parte buna este ca Apple foloseste in Siri sistemul Nuance, deci un Siri compatibil cu limba romana nu este chiar atat de departe.

UPDATE: Aplicatiile vor fi disponibile in App Store Romania in viitorul apropiat. Versiunile disponibile in App Store-urile din alte zone de pe glob NU contin functia de dictare in limba romana.

 via.