Dragon Dictation iti permite sa dictezi texte in romana daca ai rabdare de fier si nervi de otel

  Acum doua zile se anunta lansare aplicatiei Dragon Dictation care va permite utilizatorilor din Romania sa dicteze texte in limba romana si sa le partajeze prin email, SMS, sa le publice pe Twitter, etc. Ei bine iata ca aplicatia este disponibila in App Store incepand din aceasta seara si ea este … groaznica. M-am jucat 5 minute cu ea si am realizat ca Siri intelege mai bine in engleza decat Dragon Dictation in romana. Din 10 propozitii dictate, doar una a fost inteleasa corect in intregime, in restul aplicatia afisand diverse cuvinte pe care eu nu le dictasem.

  Ma asteptam sa nu functioneze extraordinar de bine in limba romana, insa eu am fost mai mult decat dezamagit de ceea ce poate ea sa faca. Practic poti utiliza aplicatia NUMAI daca vorbesti extrem de incet si extrem de clar, insa nici asa nu ai garantia ca tot ceea ce spui tu acolo va fi inteles de aplicatie. Dragon Dictation este abia la inceput, se pare ca dezvoltatorii ei nu au lucrat indeajuns de mult la modulul care recunoaste cuvintele rostite in limba romana si daca nu era disponibila gratuit as fi numit-o o teapa.

  Puteti descarca Dragon Dictation, va puteti juca putin cu ea, insa dupa aceea veti uita de ea la fel de repede precum ati uitat de Siri. Partea buna este ca in baza acestui sistem va functiona si Siri intr-o buna zi, insa Apple va imbunatati totul, atlfel risca sa se faca de ras cu ceea ce a lansat Nuance azi in App Store. Poate pentru voi aplicatia functioneaza mai bine, insa eu nu o pot recomanda decat dusmanilor. Dragon Dictation este disponibila gratuit in App Store intr-o versiune universala care functioneaza pe orice iDevice-uri.


Pretul initial:
Numele:
Dragon Dictation

Gratuit

s





Developer: Nuance Communicat…
Universala
Categoria: Business


Descriere: Dragon Dictation is an easy-to-use voice recognition application powered by Dragon NaturallySpeaking that allows you to easily speak and instantly see your text or email messages. In fact, its up to five (…


Dimensiunea aplicatiei este: 7.7 Mb