Prima Pagina Apple Apple ar putea lansa iPad Mini la pretul de 250$ impreuna cu...

Apple ar putea lansa iPad Mini la pretul de 250$ impreuna cu un nou model al iPhone

  Anul 2012 a fost presarat cu zvonuri legate despre lansarea unei tablete iPad Mini cu ecran de 7/7.85 inch. Stim sigur ca Apple testeaza un prototip al acestei tablete in momentul de fata, insa nu stim sigur cand va fi el lansat, dar cei de la iMore ne spun ca in luna octombrie iPad Mini isi va face debutul. Apple ar urma sa lanseze produsul, impreuna cu un nou model al iPhone, in toamna acestui an si partea interesanta este ca iPad Mini ar urma sa fie disponibila pentru 200 – 250$ pe piata din SUA.

Apple will be going forward with the 7-inch iPad, currently targeting an October 2012 release alongside the new iPhone, and — here’s the killer — at 200$ to 250$ price point. According to our source, which has proven reliable in the past, the reason for such aggressive pricing is to do to the tablet market what Apple did to the MP3 market in 2004 with the expansion of the iPod product line — leave absolutely no space for competitors.

  Partea interesanta la aceasta tableta este ca ea ar urma sa aiba un Retina Display cu rezolutie 2048 x 1536, exact cea a tabletei iPad. Desi ecranul scade in dimensiuni, Apple pare sa pastreze rezolutia si vorbim despre un ecran care are 326 pixeli per inch, exact precum terminalul iPhone 4/4S. Ideea despre care ni se vorbeste aici este interesanta, e greu de crezut ca Apple va implementa o asemenea rezolutie intr-un ecran atat de mic si va vinde tableta atat de ieftin, insa ramane sa vedem daca zvonul se va adeveri in toamna.

 • at a lei682.78 ($200) to lei853.47 ($250) :))))

 • Da, mi-am pus o smecherie de convertor valutar 😀

 • Rocz

  Vreau iPad mini daca are rezolutia aia 😀

 • Mar

  Steve Jobs a spus clar in 2010 ca a testat mute marimi pentru iPad si 10 inchi a rămas mărimea minima pentru tableta lor. Ei nu au dorit o tableta care sa fie puțin mai mare decât un telefon si cred ca toate zvonurile sunt create pentru a genera trafic pe anumite site-uri.

 • nu conteaz

  da dar nu uita SJ is dead(R.I.P),si acuma alti natarai de pe la firma vor sa se afirme si cred ca o vor da in bara sincer….nu cred ca planul lui SJ va fi dus pana la capat

 • Mihai

  Nu conteaza ce a zis Jobs. A mai declarat demult ca nu vor lansa niciodata ipod cu functie video.
  Sa induca in eroare concurenta.

 • iPad2istul

  Cu certitudine nu va avea rezolutia asta si iata argumentul meu.
  Pentru a avea rezolutia, trebuie sa aiba procesorul grafic din iPad3 care consuma. Diferenta de dimensiune dintre iPad3 si iPad de 7″ este obtinuta prin reducerea dimensiunii bateriei, dar capacitatea bateriei nu se reduce in acelasi raport cu cel al dimensiunilor. Teoretic, autonomia se reduce la 0.6-0.7 din autonomia iPad3.
  Nu e caracteristic pentru Apple sa faca produse cu autonomie redusa.

 • Danu®

  Wow, ii baga in faliment pe toți dacă lansează la prețul asta