Safari 5.1.7 dezactiveaza plugin-ul Flash daca nu este actualizat la zi

  In cursul serii trecute Apple a lansat Mac OS X 10.7.4 si impreuna cu el doua noi versiuni ale browserului Safari. Versiunea 5.1.6 a fost disponibila initial, insa la scurt timp a aparut si versiunea 5.1.7 care aduce destul de multe noutati. Apple a imbunatatit performantele browserului Safari, insa a reparat si bugurile existente in versiunea anterioara, deci ar trebui sa aveti o experienta de utilizare mult mai buna. Apple a implementat si un sistem interesant care dezactiveaza plugin-ul Safari daca nu aveti cea mai recenta versiune a sa instalata, iar dupa dezactivare sunteti directionati catre pagina Adobe de unde puteti face update-ul necesar plugin-ului flash.

  • Improve the browser’s responsiveness when the system is low on memory
  • Fix an issue that could prevent webpages from responding after using a pinch to zoom gesture
  • Fix an issue that could affect websites using forms to authenticate users
  • Disable versions of Adobe Flash Player that do not include the latest security updates and provide the option to get the current version from Adobe’s website.

  Safari 5.1.7 poate fi descarcat prin sistemul Software Update din OS X si Windows sau direct de pe site-ul Apple.

Articolul precedentGoogle va lansa un Game Center pentru Android
Articolul următor20 wallpaper-uri Retina pentru iPhone, iPod Touch si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.