Google va lansa un Game Center pentru Android

11

  Acum mai bine de un an de zile Apple lansa pentru utilizatori platforma Game Center care ne permite sa publicam scorurile din jocuri intr-o retea sociala facuta de Apple, insa ne permite totodata si sa initiem jocuri cu alti posesori de iDevice-uri si in curand cu posesorii de Mac-uri. Vazand ca platforma celor de la Apple are un succes atat de mare, Google intentioneaza sa ii cloneze sistemul pe platforma Android in ideea de a aduce o experienta asemanatoare utilizatorilor sai.

Google is working on a native Android app similar to Game Center, an app on the iPhone that connects players in most of Apple’s iOS games, according to a source familiar with the plans. Google’s software will include a social “achievement” system, which gives people awards and trophies for doing certain things in games. It will also include a leaderboard which will rank players against their friends, our source told us. 

  Era de asteptat ca Google sa “imprumute” la un moment dat ideea celor de la Apple pentru ca sistemul este bun si pentru ca Google stie sa ia tot ce e bun de la altii. Din ceea ce s-a spus pana acum despre sistemul celor de la Google, se pare ca va avea aproape aceleasi functii precum Game Center, insa eu sper ca Google sa implementeze si optiuni de chat/video chat, optiuni pe care Game Center nu le are.