Prima Pagina aplicatii Aplicatii si jocuri pentru copii – doua noi sectiuni de aplicatii disponibile...

Aplicatii si jocuri pentru copii – doua noi sectiuni de aplicatii disponibile in App Store

  Saptamanal angajatii Apple aleg cateva dintre cele mai interesante aplicatii dintr-o anumita categorie a App Store-ului si fac o sectiune in care le listeaza pentru a da utilizatorilor o idee in legatura cu ceea ce pot gasi in magazin. In aceasta seara angajatii companiei Apple au introdus in iTunes App Store doua noi astfel de categorii numite Apps for Kids si Games for kid,  sau aplicatii/jocuri pentru copii. In aceste doua categorii veti gasi tot felul de aplicatii special concepute pentru a va ajuta copii sa invete, sa se joace ori sa invete jucand, deci gasiti tot ceea ce e mai bun pentru copilul vostru.

  Puteti accesa sectiunea Apps for Kids urmand acest link, puteti accesa sectiunea Games for Kids urmand acest link, insa asigurati-va ca App Store-ul vostru este setat pentru Romania altfel nu veti vedea sectiunea.

  • Buna,
    Suntem parintii unui baietel de 4 ani si dorinta lui de a descoperi cat mai multe lucruri ne-a condus si catre aplicatiile pe iPhone/iPad. Astfel, tati i-a facut un mic cadou, aplicatia-poveste “A Giant Radish”. O gasiti in magazinul de aplicatii Apple, in variante free-demo sau full. A fost multa munca, pasiune, dorinta de a-i prezenta copilului o varietate de limbi straine( atatea cate am putut “obtine” intr-un interval rezonabil :)), desene, text (pentru varste mai mari sau pentru parintii care doresc sa le citeasca povestea copiilor).
     Aplicatia a avut mare succes la baietelul nostru si va invitam sa o incercati! 
    Cu drag, 
    Doina.