Apple nu ar fi finalizat design-ul noului iPhone, lansarea ramane programata pentru octombrie

  Noul iPhone ar urma sa arate exact precum in imaginea de mai sus daca ne luam dupa cel mai recent zvon legat de lansarea acestui dispozitiv. Informatiile veneau de la iLounge, care sustinea ca are surse in interiorul Apple si ca ar fi vazut dispozitivul ce ar urma sa fie lansat. Acum cei de la iMore vin si spun ca desi Apple testeaza dispozitive care ar arata asa, deocamdata nu s-a luat vreo decizie cu privire la design-ul pe care ar urma sa il aiba terminalul. Apple ar putea implementa un ecran mai mare, insa nu ar urma sa schimbe aspectul acestuia si nu ar urma sa renunte la butonul Home.

Currently, the new, smaller dock connector is being implemented, but no changes to screen size or aspect ratio have been decided on. And yes, it still has a Home button.

Once again we’re hearing that if the screen size does change, it won’t be by a lot (no larger than 4-inches). We’ve heard nothing to indicate a planned change in the aspect ratio either way (and such a change still doesn’t make much sense to us).

  Se pare ca doar conectorul USB va fi micsorat, insa in rest nu se stie ce va implementa Apple in viitorul iPhone, sau mai exact sursa celor de la iMore nu stie nimic sigur in momentul de fata. Cert este ca Apple testeaza prototipuri ale iPhone care au un ecran mai mare, su mi-as dori sa vad unul lansat, insa Apple decide cat de profitabila este o asemenea miscare si actioneaza in conformitate cu studiile de piata. Indiferent ce decizie va lua Apple, se pare ca lansarea va avea loc in luna octombrie, la fel ca si anul trecut.