Prima Pagina iPhone Nokia Lumia 800 spune ca iPhone-ul este cel mai bun smartphone pe...

Nokia Lumia 800 spune ca iPhone-ul este cel mai bun smartphone pe care il poti cumpara

  Aseara v-am spus ca serverele WolframAlpha au devenit putin confuze si au inceput sa ii spuna lui Siri ca Nokia Lumia 900 este cel mai bun smartphone din lume. Desigur ca rezultatul de acolo nu are vreo legatura cu preferintele asistentului din iPhone 4S sau a celor de la Apple si vorbim doar despre o manipulare a unui rezultat imposibil de schimbat de Siri. Ei bine, in aceeasi idee a fost manipulat putin si Bing-ul celor de la Microsoft, iar daca Nokia Lumia 800 este intrebat care este cel mai bun smartphone, raspunsul sau va fi ca iPhone-ul este cel mai bun smartphone pe care il poti cumpara.

  Desigur ca vorbim tot despre o manipulare a serviciului Bing si a celui TellMe care preia comenzile vocale, iar asa Siri a fost razbunat rapid. Raspunsurile acestea nu au vreo relevanta reala, insa macar cei de la Microsoft si Nokia au primit ceea ce meritau dupa o campanie slaba si fara rost. In ziua de azi oricine ataca Apple pe unde crede ca e mai usor, insa din cate vad nimeni nu reuseste sa dea o lovitura indeajuns de buna.

 • vladTGS

  Cum se “aprind” unii din niste chestii puerile. Ataca Apple, prin ce? Spoturi publicitare si acum chestia cu Siri? Mda pentru ca asa ii afecteaza pe Apple, ce sa zic…Unii oameni se simt insultati de toate “atacurile” de parca este firma lor de care se vorbeste urat sau este jignita. Fiti seriosi si nu va mai aparati brandurile fara rost.

 • AurelM

  :-)) ce razbunare de grupa mica!!!

 • E pe masura prostiei initiale :))

 • Alin Cristian

  Ma mir ca a inteles TellMe asta.. Are un mod de a intelege .. groaznic.

 • CatalinSch

  aha si uite raspunsul unui 4S http://9gag.com/gag/4144432
  :))

 • Calininio

  Acum sunt chit :))

 • ce tampenie… constientizati ca 4s nu este cel mai bun smartphone din lume nu???