O noua posibila componenta a iPhone 5 apare pe internet, nu sugereaza implementarea unor schimbari majore

  In imaginea de mai sus aveti prezentata o posibila componenta a noului iPhone 5 iar in ea sunt atasate mufa jack de 3.5 mm, chip-ul Wi-Fi si difuzorul folosit pentru convorbiri. Desigur ca nimeni nu stie 100% sigur daca aceasta componenta este intr-adevar facuta pentru iPhone 5, insa ideea a venit dupa o scurta verificare a modului in care sunt grupate celelalte componente in ea. In iPhone 4/4S mufa jack de 3.5 mm este grupata cu butoanele de volum si butonul Silent, insa aceasta componenta le are grupate cu chip-ul Wi-Fi, deci este clar ca Apple va face niste schimbari in structura interna a dispozitivului, probabil in ideea de a mai gasi spatiu pentru alte componente.

Earphone Jack/ Ear Speaker/ WIFI Cable For iPhone 5

Here is the first Glimpse at the new iPhone 5 earphone/speaker/wifi cable, let’s hope you won’t be needing one any time soon hehehe, this is a high quality cable that is clearly for the new iPhone, soon to be released later this year, find all your replacement parts here at sw-box.com.

  Desi componenta ne da de inteles ca s-ar putea face schimbari in structura interna a componentelor, din pacate ea nu ne poate “spune” daca Apple va modifica in vreun fel dispozitivul si la exterior. Totusi vara abia incepe, Apple va intra in ultima faza de pregatire a terminalului si cred ca vom avea parte de foarte multe stiri legate de modul in care va arata viitorul iPhone 5.