Prima Pagina iMessages iMessage ar putea avea probleme din cauza aplicatiei Messages Beta, iata cum...

iMessage ar putea avea probleme din cauza aplicatiei Messages Beta, iata cum poti rezolva totul

  iMessage este un serviciu de mesagerie text conceput de catre Apple pentru iDevice-urile noastre, iar cu ajutorul sau putem interactiona cu oricare dintre prietenii nostri posesori de iDevice-uri sau Mac-uri. Serviciul functioneaza in baza unei conexiuni de internet si a serverelor Apple, iar aceasta interdependenta pare sa fi cauzat probleme pentru unii. Mai exact, cei de la New York Times spun ca au avut intarzieri in livrarea mesajelor si totul ar putea avea legatura cu aplicatia Messages Beta pentru Mac OS X.

A few weeks ago, I was using Apple’s iMessage messaging service on the iPhone, making plans to see a movie with a group of friends. Suddenly they stopped replying, and about an hour later I saw them check in at the movie theater on Foursquare. A little hurt, I sent them a follow-up message: “You guys went without me? Jerks!” The following morning my iPhone exploded with about a dozen messages from my friends discussing when and where they were meeting to see the movie.

  Se pare ca numarul mare de mesaje care trec prin serverele Apple, plus o problema care are legatura cu aplicatia Messages pentru Mac ar putea genera o intarziere in livrarea mesajelor voastre. Problema a fost intalnita de multa lume, unii s-au plans pe forumurile de discutii ale Apple, iar rezolvarea vine prin dezinstalarea aplicatiei Messages Beta de pe Mac OS X. Daca ati intampinat problema, atunci stergeti aplicatia Messages Beta din Mac-ul vostru si totul ar trebui sa revina la normal.

After it happened to me a fourth time, I complained about it on Twitter, and one of my followers came forward with a possible fix: uninstall Messages Beta, an early version of iMessage for the Mac that Apple released in February. Some of my friends and I have done just that and haven’t experienced the problem since. Mr. Fleishman said he also uninstalled Messages Beta on his Mac because of unreliability.

 • DJalexu

  Ms…am avut de 2 ori problema asta:)

 • Danpuf

  Stergem message beta si ce punem? Scuza ma dar nu pricep

 • Nu pui nimic, asta daca vrei sa mearga iMessage pe telefon.

 • :)))))))

 • Jayson

  Eu am windows si imessage are intarzieri.
  Pot face ceva?..

 • Si cum folosesti tu iMessage pe Windows, sunt tare cuios?

 • Cosmin Razvan

  in primul rand cum folosesti iMessages? adica de unde stii ca trimiti un iMessage? ca am incercat si imi trimite un mesaj normal … si am iMessages activate

 • Butonul Send din aplicatia Messages devine albastru inainte sa trimiti. DOAR la posesori de iDevice-uri cu iMessage activat poti trimite asa.

 • Cosmin Razvan

  am incercat cu cineva care avea si el iMessages activat … si nu a mers … poate treb sa am mailul lui bagat la contact … nu stiu

 • Cosmin Razvan

  Am incercat acu si a mers 😀 … nu stiu dc nu a vrut atunci :))

 • Da…trebuie si un mail la contacte!!!

 • Cosmin Razvan

  nu trebuie mail … depinde pe ce are setat celalalt sa primeasca iMessages … poate sa seteze sa primeasca si pe mail .. ca la ipod touch care nu au numar de tel…

 • Jayson

  @zanone
  Eu ma refeream la versiunea mobila:) care de asemenea are intarzieri

 • Ilisei Cristian

  Salut , am un iphone 4 16 gb black codat pe t’mobile austria si am reusit cand a aparut SAM’ul sa’l decodez . Problema mea consta in faptul ca … atunci cand incerc sa trimit un mesaj prin iMessage … dupa ce se incarca banda de la “send” .. sub mesaj imi apare “not delivered” . 1 Nu vreau sa pierd decodarea facuta cu SAM . 2 o am salvata in pc de nevoie. Ma puteti ajuta cumva cu iMessage’ul asta ?