iPhone 4S a fost jailbroken pe iOS 5.1.1

  Astazi Pod2G ne-a anuntat ca solutia sa de jailbreak va functiona cu aproape toate iDevice-urile pe iOS 5.1.1, exceptie facand iPod Touch 3G si terminalul iPhone 3GS. Pentru ca lumea a devenit ingrijoarata, Pod2G a inceput sa anunte care terminale pot fi jailbroken pe iOS 5.1.1 si a inceput cu iPhone 4S acum. Pana diseara exista sanse mari ca el sa anunte toate terminalele ce pot fi jailbroken pe aceasta versiune a iOS, semn ca solutia se aproape incet incet de lansarea oficiala.

  Pe masura ce Pod2G va face anunturi noi va voi anunta prin intermediul acestui articol.

  Deocamdata stim ca sunt compatibile cu solutia de untethered jailbreak pentru iOS 5.1.1 :

  • iPhone 4 – a fost jailbroken pe iOS 5.1;
  • iPhone 4S;
  • iPad 1;
  • iPad 2;
  • iPad 3;

  Stim ca sunt incompatibile cu ea:

  • iPod Touch 3G;
  • iPhone 3GS;
  • Apple TV 3.

44 COMENTARII

  1. E untethered JB pentru Iphone 4 cu 5.1.1? Ca sus scrie 5.1 doar! As trece de la 5.0.1 direct pe 5.1.1, multumesc anticipat Zaoane !!!

  2. Nu, nu se poate.
    @bobbyone: Da, e posibil sa o faca doar pentru 5.1.1. Nici nu ar avea rost sa o faca si pentru 5.1 din moment ce 5.1.1 are niste bug fix-uri si oricum poate face oricine update la el.

  3. Daca apare in seara asta / maine , JB pentru iPhone 4 ( iOS 5.1.1 ) fac si eu ( mentionez ca n-am facut niciodata JB ) :D:D:D

  4. Ba da Meo jailbreak-ul este pentru OS 5.1/5.0.1, apare zilele astea, nu mai dureaza mult pana o sa lanseze solutia, saptamana asta 😀

  5. Am 4S cu 5.01 si jailbreak; merge super cu toate tweak-urile care imi plac instalate. Merita sa incep din nou sa fac toate instalarile si twak-uri pe 5.1 cand va sosi noul jeilbreak?

  6. daca nu iti aduce alte imbunatatiri,gen baterie,nu cred ca se merita,eu am 5.1 si diferente inca nu am vazut intre el si 5.0.1(doar o idee cu bateria ca ar tine mai mult)normal o sa raman pe 5.1 cu untethered cand o sa apare si atunci o sa am si telefonia cu SAM,sper sa nu ma puna sa reinstalez iar aplicatii si minuni,noul untethered….:)))

  7. @hibrid,probabil datorita procesorului,care difera atat de iph4 cat si iph4s,si pt fiecare device trebuie sa stie si sa poate injecta acel jb…iar 3gs-ul nu mai e prioritate pt nimeni ,din ce observ de cand a aparut ip4 nimeni nu s-a mai agita pt bb…si asta a fost doar inceputul,daca atunci cand a aparut ip4 inca mai era o speranta,ei bine pt mine,asta acum a murit de tot….asa ca treaba cu jb pt 5.1/5.1.1 nu mai e o surpriza,dar pt altii o sa reprezinte o frustare…asta e mersul lucrurilor din pacate

  8. “Cred ca JB’ul pe 3Gs ( de la 5.1 / + ) ingreuneaza prea mult CPU’ul si RAM’ul.. Cel putin al meu face freeze’uri de multe ori pentru nimic.. Si bateria se consuma de 10 ori mai rapid ca inainte. :/ nu cred ca vor mai fii iOS updates care sa includa si 3GS’u. Chiar dupa el scriu acum..

  9. Am o intrebare offtopic! Am un 4s cu 5.0.1 si jaillbrake. Daca ii fac upgrade la 5.1.1 direct de pe tel o sa imi pierd aplicatile instalate?? De ex am navigon il pierd?? Ii adevarat ca tine bateria mai mult cu 5.1.1?? MULTUMESC ANTICIPAT

  10. @teo…updateul din iphone nu functioneaza pe iphone-uri cu jailbreak..practic daca ai jb..software updates e inutila..daca faci din itunes UPDATE nu vei pierde nimic..si iti recomand sa faci update la 5.1.1

  11. Deci pana la urma pot sa fac upgrade la 5.1.1 direct de pe tel si nu pierd programu de navigatie??…. Pentru ca nu ma prea tine bateria cu 5.0.1 si parca nu mai am rabdare pana apare jailbrake!!!

  12. @teo
    Poti sa faci update linistit, iar dupa aceea daca nu ii dai sa faca back up intri frumos in app store de pe contul pe care ai cumparat navigatia si ii dai download fara sa mai platesti nimic:)