Iata ce iDevice-uri sunt compatibile cu solutia de untethered jailbreak pentru iOS 5.1.1

  Ieri Pod2G a facut cateva anunturi importante pentru cei care asteapta solutia de untethered jailbreak pentru iOS 5.1.1 si unii ar putea ramane dezamagiti de ceea ce urmeaza sa lanseze hackerul. Desi exista deja destule iDevice-uri compatibile cu solutia de untethered jailbreak pentru iOS 5.1.1, din pacate iPod Touch 3G si, probabil, iPhone 3GS sunt incompatibile cu ea. Pod2G lucreaza in momentul de fata la o metoda prin care sa faca si aceste terminale compatibile cu viitoarea solutie de jailbreak, insa deocamdata nu stim daca va reusi.

  In aceasta idee am decis sa scriu acest articol si sa listez terminalele care sunt sau nu sunt compatibile cu solutia de untethered jailbreak pentru iOS 5.1.1, asa ca va recomand sa ii faceti un bookmark pana cand solutia va fi lansata.

  Terminale compatibile:

  • iPhone 3GS
  • iPhone 4;
  • iPhone 4S;
  • iPod Touch 3G
  • iPod Touch 4G
  • iPad 1;
  • iPad 2 Wi-Fi;
  • iPad 3 Wi-Fi;

  Terminale incompatibile:

  • Apple TV 3.

UPDATE: Dupa cum ati observat deja, doar versiunile Wi-Fi Only ale iPad 2/3 au fos testate si pot fi jailbroken pe iOS 5.1.1. Daca un dispozitiv nu se afla in vreuna dintre cele doua liste, atunci el nu a fost testat si nu se stie daca poate fi jailbroken pe aceasta versiune a iOS. In urmatoarele zile voi actualiza constant lista pe masura ce apar noutati.

33 COMENTARII

  1. salut zaone…stii cumva de ce nu am untethered jailbreak pe un iphone 3gs bootroom vechi…in tabelul de jailbreak..asa scrie..ca este untethered pe ios 5.1..
    am 5.1 i-am facut jailbreak..dar nu este untethered..
    any ideea?

  2. Salut.
    Puteti sa-mi spuneti daca pe un iPhone 3Gs, old bootroom, JailBreak-ul cu RedSn0w la IOS 5.1.1 este untethered. Multumesc.

  3. “”” Iata ce iDevice-uri sunt compatibile cu solutia de untethered jailbreak pentru iOS 5.1.1″””

    iar mai jos in lista pui : iPhone 4 – a fost jailbroken pe iOS 5.1 ! Nu va inteleg , sa mor !!!!
    Ori este JB iPhone 4 pe 5.1.1 , ori nu este !!!???

  4. Teoretic iPhone 4 ar trebui sa fie compatibil cu iOS 5.1.1 din moment ce a fost jailbroken pe iOS 5.1, de aia l-am inclus in lista. Sansele ca el sa fie compatibil cu iOS 5.1.1 sunt de vreo 60%.
    Ca sa raspund la intrebarile despre iPhone 3GS, da cele cu bootrom vechi ar trebui sa aiba untethered jailbreak. Cele cu bootrom nou sigur nu au.

  5. Salutare tuturor .doar pe iOS 5.1.1 o as se faca jailbreak sau si pe 5.1 am in iPhone 4s iOS 5.1 deacea as Vrea sa stiu stiu ce sa fac sa fac update

  6. Zaone…am bootroom vechi pe un 3GS..am ios 5.1…si i-am facut jailbreak…dar din pacate nu este untetherd…..
    o data ce il repornesc..el porneste..intra in springboard..dar nu imi funcioneaza cydia…
    eu inteleg ca nu e untethered..right?
    nu stiu care e problema..la tethered..stiu ca in momentul cand ii dai un restart…nu iti mai porneste…si ramane cu marul pe ecran..asta in schimb intra in springboard….
    pot incerca sa ii fac downgrade la 5.0.1…cu redsn0w 0.9.11 beta 3 si beta 4..stiu ca downgrade mergea doar pt IP4s …dar am vazut acest articol si vreau sa stiu daca merge si pe 3gs…SHSH am salvate pt 5.0.1..
    astept un raspuns..ms frumos.

  7. Salut, astazi am facut upgrade la ios 5.1.1 pe iphone 4, precizez ca telefonul este codat pe sfr france si am facut decodare cu sam, dupa ce am facut upgrade din itunes…..surpriza telefonul este functional, semnal , operator tot tacamul….fara sa fac jailbreak si sa instalez sam din nou si sa pun activarea la loc…….este normal asa ceva?am avut cookies instalat….din cauza asta oare?
    Am verificar ios 5.1.1 bb 4.12.01…….astept acum solutia untethered…oare ce se va intampla?
    Astept o explicatie daca cineva a patit la fel sau de la cineva cae se pricepe…..

  8. asa imi apare cu Idetector..
    si stiu sigur ca are…ca l-am mai verificat la versiuni anterioare de jailbreak
    o ultima intrebare..pot face downgrade de la 5.1 la 5.0.1?
    si cu ce?
    astept un rasp..ms mult de tot

  9. Da cum ati facut voi jailbreak pe 3gs cu 5.1 si ziceti ca nu e untethered? Inca nu au lansat untethered pt 5.1.1/5.1,se poate doar tethered acum

  10. Buna Zaone, dar iPad-urile cu 3/4G inca nu sunt compatibile cu untethered jailbreak? Ca am vazut scris doar cele cu wifi…

  11. Băi fratilor sunteți fenomenali…… Nu m-ai bine citiți voi articolul bine si după aia puneți întrebarile astea stupide de zăpaciți omul asta de tot ….!!!!!!!

  12. o intrebare: de ce ar fi iPadul 2 decodabil doar in versiunea WiFi? adica nu inteleg de ce antena 3g ar fi un mare adaos, ce ar putea da peste cap procesul