Tepe cu aplicatii din App Store: iBlacklist Pro+

  In ultimele luni compania Apple a publicat in App Store aproape orice fel de aplicatii, indiferent daca acestea functionau sau nu asa cum le descriau dezvoltatorii lor. Pentru ca filtrul care ar trebui sa ne protejeze este acum complet inutil, in App Store a ajuns aplicatia iBlacklist Pro+ care este descrisa ca fiind una ce permite utilizatorilor sa blocheze apelurile nedorite insa in realitate nu face acest lucru. Nicio aplicatie din App Store nu poate bloca apelurile primite de voi pentru ca Apple nu ofera dezvoltatorilor API-uri care sa le permita sa dezvolte asemenea aplicatii deci orice alt titlu asemanator este o simpla inselatorie.

iBlacklist Pro+ provides a customized function that supports adding new numbers into the blacklist. Whenever you receive a new unknown nuisance/telemarketing call, you can add the number into black list through the customized function. As a result, when the same call comes again, you will never waste your valuable time by answering it inadvertently, and will stop worrying about that. 

  iBlacklist Pro+ este o aplicatie facuta doar pentru a va fura banii iar cei de la Apple se fac partasi la acest furt pentru ca nu filtreaza corect aplicatiile care chiar trebuie verificate. Nu cumparati iBlacklist Pro+ pentru ca veti cheltui banii aiurea pe o aplicatie inutila.