Samsung ar fi inregistrat 9 milioane de precomenzi pentru Galaxy S III?

  Acum cateva luni a aparut un zvon, pe care multi naivi l-au crezut, care spunea ca Samsung ar fi inregistrat 10 milioane de precomenzi pentru terminalul Galaxy S III, desi nu l-a prezentat lumii intregi. Acum, la cateva saptamani inaintea prezentarii oficiale, apare un alt zvon, care are drept sursa un reprezentant nenumit al Samsung, si care ne spune ca 9 milioane de terminale ar fi fost precomandate. De data aceasta cifra a fost usor scazuta, insa mie imi vine greu sa cred ca dispozitivul a inregistrat atat de multe precomenzi.

Samsung Electronics Co has received some 9 million pre-orders for its third-generation Galaxy S smartphone from more than 100 global carriers, the Korea Economic Daily reported on Friday. The newspaper, which cited an unidentified Samsung official, also said the company’s smartphone factory in South Korea was running at its full capacity of 5 million units per month.

  Baietii de la Korea Economic Daily publica destul de des zvonuri si ele rareori se adeveresc, iar asta pare sa intre in categoria celor care sunt facute pentru a genera atentie, a prosti oamenii si a genera certuri. Sigur veti spune ca nu sunt obiectiv, ca lumea vrea un Galaxy S III mai mult decat o paine, dar haideti sa fim putin realisti. Samsung nu spune cate smartphone-uri vinde si acum dintr-odata ofera informatii “neoficiale” despre precomenzi? Parerea mea este ca Galaxy S III se va vinde bine, dar 9 milioane de precomenzi e o simpla exagerare.

33 COMENTARII

  1. Mai 9 mil e exagerat dar vreo 3-4 tot au,numai in cercul meu de prieteni toti care au 4s il vor…multi pt k e trendy iar altii pt ecran…apple daca nu baga un ecran mai mare va pierde pe multi care au iphone,desi au accountu plin de aplicatii,dar sa nu uitam ca marea majoritate au si un ipad si atunci renunta la iphone pt un bigger screen…(eu unu ma numar printre ei)my oppinion

  2. Daca tot veni vorba de Samsung S3 vreau sa va cer o parere, astia de la Orange imi dau un S3 cu o simpla prelungire de abonament la 300 de euro, as vinde 4S si cu o parte din bani as lua S3, desigur pana la toamna cand apare 5,
    voi ce ziceti ar merita sa fac incercarea asta?
    Si ce e cel mai important, pot sa fac un backup la tot ce am pe 4S in asa fel incat sa transfer pe S3?

  3. Acuma depinde de gustul fiecaruia,cel mai enervant era la ip ecranul sincer…Parerea mea,am facut un change de o zi k un coleg cu un note…da ala e anormal de mare ca telefon,dar am facut si k un nexus galaxy si sincer e ok si in mana(a mea,acuma nu pot spune pt fiecare),dar si in pocket…eu il astept dar mai stau pana ii scade pretul la 300:)))

  4. @bogus: Mergi si testeaza-l inainte de a da banii pe el. Ecranul este foarte mare in comparatie cu iPhone-ul si s-ar putea sa nu te obisnuiesti cu el. Android-ul nu e chiar atat de grozav pe cat pare el in filmulete.
    @Daddy: Nu am testat Nexus-ul, dar cu ecran de 4.7 e la fel de mare. Sincer sa fiu cand foloseam One X-ul afara, cu o singura mana, aveam constant impresia ca il scap jos, e extrem de greu de folosit cu o singura mana.

  5. Awww. Spunea cineva mai jos, telefonul trebuie sa poata fi utilizat cu o mana, acum daca pe tine te supara ca mie nu-mi plac telefoanele cu ecrane prea mari… e problema ta. Si nu, nu sunt hater, nu le gasesc utilitatea.

  6. Sunt destul de utile,eu unu si afara il pot folosi cu o singura mana(da putin mai greu dar merge),dupa 1 saptamana e bomboana:),de aia am ipad pt screen si renuntat la iphone…sincer eu unu vad 4.3 IDEAL pt telefon cu touch,bineinteles e iarasi opinia mea

  7. Zaone, cum de niciodata nu pui la indoiala zvonurile despre Apple cand vine vorba de vanzari. Esti atat de indoctrinat incat nu vezi copacii de padure.

  8. Apple nu baga zvonuri despre vanzari, ei spun cat vand, Samsung ascunde tot ca probabil are vanzari slabe la high-end-uri. Cate zvonuri despre vanzari Apple ai vazut “certificate de mine” ? “Indoctrinati” sunteti voi aia care credeti ca eu vad doar Apple 😉
    BTW, exista viata si dincolo de Google si Android sa stii. Cum de critici tot ce are legatura cu Apple?

  9. dar tot nu mi-ati spus daca exista posibilitatea de a transfera datele pe pe 4S pe S3… agenda, sms-uri, poze, notite etc sau in cel mai rau caz macar agenda si smsurile

  10. Tonul pe care il folosesti in articolele despre alti producatori / Android si tonul folosit in articolele despre Apple sunt total diferite.

  11. @zaone exista viata si dincolo de apple
    o seama dintre fanboy apple cred ca exista numai apple
    fii realist (nu fac aluzii la nimeni) spun in general
    nu iti place cand cineva vb de rau despre apple si cand ei gresesc

  12. @Zaone, Critic Apple pentru ca ei vor sa aiba mereu controlul, ei iti spun ce sa faci si cum sa faci si nu ai dreptul sa treci peste vorba lor. Gandeste-te la celebrul antenagate si replica lui Steve ~ citat “you hold it wrong”, desi se vedea de la o posta ca iPhone 4 are probleme grave de semnal. Critic tot ce inseamna Apple pt ca e o masura de propaganda incredibila care si-a adunat multi fanatici in intreaga lume. Critic Apple pentru ca toate produsele lor sunt “incuiate”, trebuie sa le folosesti doar cum ei iti spun sa o faci si nu altfel. Abia astept un jailbreak cum trebuie pentru iOS 5.1.1 deoarece imi smulg parul din cap datorita idioteniei in care iOS-ul a fost facut si limitarilor idioate pe care le are by default. Si mai sunt multe, multe altele.

    http://postimage.org/image/cqopzc5k7/

  13. Daddy fara suparare am intrebat pe cineva care stie nu pe cineva care ma pune sa gugalesc, asta stiam si eu sa o fac fara sa intreb

  14. Bogus, pentru smsuri cauta uppidy sau ceva asemanator, vad ca are optiunea de a salva toate smsurile de pe iphone. Pentru contacte, ar trebui sa salvezi agenda din itunes in gmail si de acolo e usor sa o ai pe orice android.

  15. Gs3 e cel mai bun si cred ca 9 milioane euro o cifră mica pt așa un telefon.. Uitativa la prezentarea de pe ilike pe protv sa vedeți cate detalii minore fac acest telefon simplu sa fie unul magnific

  16. Nu va mai certati. Nu are rost. Android si ios fac exact aceleasi lucruri numai ca diferit. La apple interfata , designul este mult m frumos si prietenos. Managementul resurselor excelent. La android interfata aplicatiilor mai din topor si managementul resurselor il cam faci singur. Fiecare cu preferinta lui.

  17. cam invidiosi zelotii cultului apple cand vine vorba de succesele celor de la samsung 🙂
    dar nu-i nimic, in curand apple se va prabusii la propiu si figurat, si am sa rad cu mare pofta de fanii apple ca au fost lasati cu buza umflata fara telefoanele lor mici cat nuca ( iphone ) :mrgreen: abia astept 😳

  18. @marian: Nu-i nimeni invidios. Fiecare isi cumpara ce telefon vrea si cel mai important care ii deserveste cel mai bine nevoile. Trebuie sa intelegi ca concurenta este un lucru bun. Daca esti fanboy Samsung zi multumesc si sarutmana la Apple ca altfel nu aveati nici macar copia aceea ieftina a lui Siri numita cu S Voice…

    Au si produsele Apple bubele lor dar asta e o alta poveste si plus de asta nu ne obliga nimeni sa le cumparam.

  19. @cosmin,bine spus
    fiecare cu bubele lui si nu suntem obligati sa le comparam
    fiti realisti si subiectivi
    zaone ce se aude de htc ala,cum se misca asa pe ansamblu???un review ?? (lasand la o parte ca suntem pe Idevice.ri)
    desi cam mare pt gusturile mele

  20. Eu am citit stirea asta pe gsmarena si acolo ziceau ca ar fi vorba de precomenzi date de catre operatorii de telefonie mobila din toata lumea, nu de catre persoane fizice.

  21. Am avut toate modelele de iphone si acum nu le mai indragesc asa mult. Am avut si S2 si Galaxy Note, iar acum am Htc one x si singura problema care o are este tasta de ‘back’ pt ca e pozitionata pe partea stanga si nu poti folosi telefonul cu o singura mana. La S3 e mai ok pt ca e tasta pe dreapta. ( ma refeream la mine ca sunt dreptaci ). Daca S3-ul ar avea aspectul lui Htc one x si culoarea alba prin meniuri in loc de neagra ar fii telefonul perfect pt mine.

  22. @Medicul: Reuters nu spune clar, am vazut si eu pe the loop ceva asemanator, ca ar fi vorba de precomenzi de la operatori. In cazul asta cifra de 9 milioane se justifica.