Steve Wozniak va fi unul dintre consilierii filmului facut de Sony in baza biografiei autorizate a lui Steve Jobs

  Sony a cumparat drepturile pentru ecranizarea biografiei autorizate a lui Steve Jobs, Aaron Sorkin va scrie scenariul, iar Steve Wozniak va fi una dintre persoanele care va completa detaliile din biografia autorizata a celebrului CEO. Se pare ca Sony l-a anagajat pe Wozniak ca si “tutor” in cadrul acestui film, iar rolul sau va fi de a acoperi lacunele din cartea scrisa de biograful lui Jobs, dar si de a ajuta scriitorul cu privire la aspectele tehnice ale scenariului. Filmul produs de Sony nu va fi o biografie fidela, deci probabil va exista si destula fictiune in scenariul scris de Sorkin, insa in mare ar trebui sa avem o poveste mai mult decat interesanta.

Screenwriter Aaron Sorkin hasn’t yet figured out how to put the life of Apple co-founder Steve Jobs on the silver screen, but he is certain it’s not going to be a straightforward biography. “I know so little about what I am going to write. I know what I am not going to write. It can’t be a straight ahead biography because it’s very difficult to shake the cradle-to-grave structure of a biography.” He said that Apple co-founder Steve Wozniak has been hired by the film studio as a “tutor” on all the technical aspects of computers and on Jobs himself.

  Pelicula pe care Sony urmeaza sa o filmeze se va concentra pe ultimii ani din viata lui Steve Jobs, insa deocamdata nu stim absolut nimic in legatura cu actorii care vor interpreta personajele sau locatiile in care se va filma totul. Avand in vedere ca vorbim despre un film produs de Sony, trebuie sa ne asteptam la o pelicula de calitate care cu siguranta va avea foarte mare succes in cinematografe.