Suporter Steaua Bucuresti – o aplicatie pentru adevaratii fani ai echipei Steaua Bucuresti

  Daca esti suporter al echipei Steaua Bucuresti si detii un iPhone, atunci poate esti interesat sa afli tot felul de lucruri interesante despre echipa favorita. In aceasta idee a fost lansata in App Store aplicatia Steaua Bucuresti care costa 0.79€, functioneaza pe orice iDevice-uri si teoretic ar trebui sa va ofere foarte multe informatii in legatura cu echipa favorita.

Aplicatie mobila completa, dedicata tuturor suporterilor echipei Steaua Bucuresti! Fanii stelisti sunt in acest moment singurii din Romania care au aplicatia lor mobila pentru a avea toate noutatile legate de FC Steaua pe telefonul mobil. De asemenea pot comunica intre ei pe forumul intern dedicat si au la indemana multiple optiuni interactive, intre care amintim navigare GPS in timp real in drumul spre stadion!

Pretul initial:
Numele:
Suporter Steaua Bucuresti

0.79

s





Developer: ovidiu Barba
Universala
Categoria: Sports


Descriere: Aplicatie mobila completa, dedicata tuturor suporterilor echipei Steaua Bucuresti! Fanii stelisti sunt in acest moment singurii din Romania care au aplicatia lor mobila pentru a avea toate noutatile legate…


Dimensiunea aplicatiei este: 11.9 Mb