Samsung preia mentalitatea Apple, limiteaza utilizarea S-Voice doar pentru Samsung Galaxy S III

[youtube]http://youtu.be/aAwUdhxzmF4[/youtube]

  Cand Apple a lansat noul iPhone 4S, a lansat si asistentul personal Siri care a fost si ramane disponibil exclusiv pe acel dispozitiv al companiei americane. Multa lume a criticat decizia celor din Cupertino, spunand ca asistentul ar putea functiona fara probleme si pe alte terminale iPhone, dar si pe tabletele iPad. Ei bine, nu doar Apple limiteaza posibilitatea de a utiliza anumite functii doar in ideea de a “incuraja” oamenii sa cumpere cele mai recente produse ale same, deoarece Samsung ia aceleasi decizii.

  Samsung S-Voice, raspunsul celor de la Samsung pentru asistentul Siri din iPhone 4S, poate fi instalat acum si pe alte terminale in afara Galaxy S III, insa cei de la Samsung au luat decizia de a bloca functiile sale. Desi aproape orice posesor de smartphone cu Android 4.0 poate instala S-Voice, compania coreeana a decis ca numai cei care detin cel mai recent smartphone al sau pot utiliza software-ul. Decizia ar putea avea legatura cu faptul ca Samsung Galaxy S III nu a fost inca lansat oficial, insa ramane de vazut daca ea va fi modificata dupa ce dispozitivul va fi oficial disponibil.

  In concluzie, nu doar Apple limiteaza functiile smartphone-urilor sale, altii procedeaza la fel si totul pentru a vinde cat mai mult.