Prima Pagina Apple iPhone 3GS ar putea fi vandut in continuare dupa aparitia iPhone 5

iPhone 3GS ar putea fi vandut in continuare dupa aparitia iPhone 5

  Desi are nu mai putin de 3 ani de cand a fost lansat, iPhone 3GS ar putea ramane pe piata chiar si dupa lansarea terminalului iPhone 5, conform unui analist american. Analistul spune ca Apple ar fi semnat un contract cu un distribuitor de electronice care ar urma sa vanda dispozitivul in tarile in curs de dezvoltare la preturi cuprinse intre 200 – 250$, insa numai cu cartele prepay. In momentul de fata iPhone 3GS poate fi preluat gratuit la incheierea unui contract pe 2 ani de zile in SUA, insa in Europa a cam disparut din ofertele operatorilor de telefonie mobila.

In a research note published Sunday night, Jefferies analyst Peter Misek asserts that Apple has signed an agreement “with a major global distributor” which will look for ways to penetrate the pre-paid and developing markets. He thinks the phone will be repriced (at the wholesale level) from $375 down to the $200 to $250 range. Misek also contends that sell side estimates for June quarter iPhone build plans are too low as a major South American production plan is not included in their calculations.

  iPhone 3GS este cel mai vechi iPhone aflat in productie si partea interesanta este ca Apple inca ofera cele mai recente versiune ale iOS pentru el, lucru pe care nu il gasiti la un terminal Android vechi de 3 ani de zile. Apple a avut grija sa ofere un iPhone ieftin care are cea mai recenta versiune a iOS, iar asta a ajutat-o sa vanda si mai multe terminale catre clientii dornici. Eu cred ca iPhone 3GS va fi scos din productie anul acesta si iOS 6 nu va fi disponibil pentru el deoarece vorbim despre un terminal vechi, depasit din toate punctele de vedere.

 • Adrian

  Înseamnă ca încă mai are putere de viata ;))

 • Andrei

  3GS are un GPU extrem de capabil si cu rezolutia de 320×480 pe care o are de dus nu este de mirare ca inca se tine bine pe piata.In acelasi caz va fi si cu iphone 4S.

 • Poate asa reusesc sa imi iau si eu unul :)))

 • @Ghejan ti-l dau pe al meu :)) ca deja m-am saturat sa il incarc zilnic.

 • @ i0n1ca – gratis ? :)))

 • Andrey

  iPod touch 4 va primi oare suport pt iOS 6?!

 • filipine

  Eu cred ca de fapt noul Iphone 5 va fi 3gs =)).

 • Medicul

  Sunt tare multumit de 3gs.

 • Medicul

  Interesant e ca Xperia S nu are Android 4.0, dar un 3gs vechi de 3 ani are ultimul ios. Asta e unul din marele avantaje ale ios. Pe Android ai de asteptat cel putin 6 luni pt update si e tare enervant.

 • parazitu

  detin un iphone 3gs , este foarte capabil, cu ultimul ios se misca foarte bine, display bun, etc nu l`as da pe nici un alt smartphone din afara brand-ului…e foarte rezistent a luat cateva trante bune ….o sa-l tin pana se strica apoi fac un update la un 4s sau 5 :)) marul detine suprematia :))