Prima Pagina accesorii Walee M – un dock magnetic modular care iti permite sa atasezi...

Walee M – un dock magnetic modular care iti permite sa atasezi iPhone-ul aproape oriunde(Video)

  Kickstarter este locul de pornire al multor proiecte interesante si in aceasta categorie intra un dock modular numit Walee M. Acest dock functioneaza cu ajutorul unei carcase care se ataseaza de el folosind magneti puternici, deci puteti fi siguri ca iDevice-ul vostru nu se desprinde, indiferent unde l-ati monta. Dock-ul poate fi montat aproape oriunde, si magnetii montati in carcasa si dock  sustin dispozitivul vostru, indiferent de unghiul in care  voi il folositi.

Wallee M is an innovative, modular case mounting system for the iPhone 4/4S and Samsung Galaxy Nexus.  By embedding powerful (and cellphone safe!) rare earth magnets into an ecosystem of great accessories, we’ve completely eliminated the need to thicken or add unnecessary bulk to the case itself – one of the key advantages of our design. Wallee M achieves a high level of functionality while staying true to the aesthetic and convenience of devices as beautiful as the iPhone and Galaxy Nexus.

  Walee M este conceput pentru a functiona cu iPhone-ul si Samsung Galaxy Nexus, iar pe langa clasicul dock avem la dispozitie si un stand special care ne permite sa folosim iPhone-ul atunci cand ne aflam la calculator. Proiectul mai are de strans destui bani pentru a fi finantat, insa daca acest lucru se va intampla atunci veti putea achizitiona cea mai simpla versiune a Walee M pentru doar 40$.

 • DJalexu

  Sooper…o sa imi cumpar si eu una:)

 • Vlad

  Nu vad nimic așa de ingenios

 • Cosmin Razvan

  yo mi-am cumparat de la quad lock … ieri mi-a venit si sunt multumit deocamdata … http://www.quadlockcase.com/collections/products/products/quad-lock-case-wall-kit-iphone-4-4s … dar parca asta pare mai interesanta din punctul de vedere al carcasei care este mai slim si pe baza de magneti … la quad lock are si o gaura in carcasa unde se face prinderea, dar nu e deranjanta 🙂

 • Cosmin Razvan

  de fapt dupa ce am analizat mai mult carcasa de la Walee M are designul la fel ca la Quad Lock, singura diferenta fiind pe spate la sistemul de prindere bineinteles si face ca la quad lock sa aiba umflatura aceea sparta unde se face prinderea si de aia da impresia de carcasa mai slim la Walee … nu stiu cat de sigur e sistemul cu magneti la gropi cand mergi cu masina …