iPhone 5 cu ecran de 3.9 inch si rezolutie 1136 x 640 pixeli este testat de Apple

  Dupa toate zvonurile care dadeau drept sigura lansarea unui iPhone 5 cu ecran de 4 inch sau mai mare, iata ca acum auzim pentru prima oara despre posibila lansare a unui iPhone cu ecran de 3.9 inch si rezolutie 1136 x 640 pixeli. Cei de la 9to5mac au obstinut informatii care dau de inteles ca acest dispozitiv ar fi acum testat de catre compania Apple si in fapt compania ar avea doua terminale aflate in teste in campusul sau. N41AP (5,1) si N42AP (5,2) sunt numele de cod ale acestor doua dispozitive, ambele avand ecrane mai mari, insa nu se stie absolut nimic despre design.

  Noul iPhone ar urma sa aiba un ecran cu o diagonala de 3.95 inch, insa vorbim despre o marire in inaltime si nu in latime. Terminalul ar urma sa aiba 3.45(100mm) inch inaltime, 1.94(49mm) inch latime si un screen ratio de 16:9, deci Apple modifica serios felul in care va arata totul pe ecranele terminalelor sale. Acest nou ecran afiseaza 176 pixeli in plus fata de cel actual si se pare ca iOS 6 a afisa un al cincilea rand de iconite in Homescreen, deci conceptele ublicate pana acum par sa fi fost apropiate de ce urmeaza Apple sa prezinte. Aplicatiile sunt configurate pentru a afisa mai mult continut pe aceste ecrane, iar aici aveti un concept care va demonstreaza modul in care va arata totul.

  Pe langa modificarile mentionate anterior, Apple intentioneaza sa implementeze si un nou conector USB care ar urma sa aiba o marime intermediara intre Micro si mini USB, insa nimeni nu stie 100% sigur cum arata. iPhone 5 isi va pastra Retina Display-ul, acesta ar urma sa fie mai mare si probabil vom vedea un design nou, insa toate sunt deocamdata doar zvonuri.

28 COMENTARII

  1. mie-mi convine să rămână la dimensiunile actuale – la iPhone mă refer. altfel, aș prefera să păstreze proporțiile, nu să-l facă mai lung.

  2. de acord cu Gogu Spanac ( =)) )
    Apropo, am sae poate rezolva cumva “problema” cu push notifications? Am primit 3 notificari despre post-u asta…

  3. E bine ca maresc inaltimea ecranului, dar observati ca marimea telefonului ramane aceeasi. Alungirea ecranului este benefica pentru ca se mareste suprafata vizibila, bine ca nu trec si ei la “palete ” cum am vazut ca au aparut deja.

  4. eu tot nu inteleg aceste discutii legate de modificarea portului. se vor pierde prea multe accesorii care momentan sunt produse cu acest port. sisteme audio hi-fi de sunte de dolari, sisteme de integrare in masina. plus ca ar arata inestetic

  5. Din pozele astea 2 castiga clar cel de 3,5 la design. Sa vedem. Logo iluminat.. Ceva nou sa ramana la sticla fata spate. Ca daca fac ceva din plastic ieftin nu cred ca m ar convinge.

  6. faptul ca mentin dimensiunea este ideal …. este exact cat trebuie acum
    schimbarea portului este improbabila zic eu …. nu cred ca vor lovi atat de tare in clientii fideli, care au deja accesorii

  7. @Valy daca il fac din plastic, raman la 4s… si cu portul ala… daca e similar cu portul de incarcare de la macbook air e parfum atunci.

  8. Știe cineva de ce brusc nu se mai poate vedea pe iPad si iPhone Dolce Web TV? Obișnuiam să mă uit la câteva programe Tv, nu se mai incarca deloc!

  9. Robert Ionescu: Eu am cumparat app TV Romania+ si merg toate de pe dolce acolo si inca altele in plus. Costa vreo 2-3$ nu mai tin minte. E super app

  10. […]   Am citit zvonuri, am vazut concepte, insa iata ca acuma vem si o prima presupusa componenta care pare a fi a uni iPod Touch ce are un ecran de aproape 4.1 inch. Componenta a fost aparent preluata de la unul dintre partenerii Apple si daca este adevarata atunci ea reprezinta prima dovada clara a faptului ca viitorul iPhone, dar si viitorul iPod Touch, vor avea ecrane mai mare, probabil de 3.95/4 inch. Conform celor care au facut poze piselor, ecranul ar urma sa aiba nu mai putin de 4.1 inch in diagonala, deci vorbim despre o crestere in inaltime, nu si in latime, asa cum am auzit pana acum din mai multe surse. […]