O componenta pentru iPod Touch confirma faptul ca iPhone 5 si noul iPod Touch ar putea avea ecrane de 4.1 inch

  Am citit zvonuri, am vazut concepte, insa iata ca acuma vem si o prima presupusa componenta care pare a fi a uni iPod Touch ce are un ecran de aproape 4.1 inch. Componenta a fost aparent preluata de la unul dintre partenerii Apple si daca este adevarata atunci ea reprezinta prima dovada clara a faptului ca viitorul iPhone, dar si viitorul iPod Touch, vor avea ecrane mai mari, probabil de 3.95/4/4.1 inch. Conform celor care au facut poze piselor, ecranul ar urma sa aiba nu mai putin de 4.1 inch in diagonala, deci vorbim despre o crestere in inaltime, nu si in latime, asa cum am auzit pana acum din mai multe surse. Desi vorbim despre un ecran cu diagonala mai mare decat cele mentionate anterior, nu se stie momentan ce rezolutie ar putea avea el.

  Pe langa acest ecran de 4.1 inch, avem poze si cu noi componente ale iPhone 5, si vorbesc despre camera normala/cea frontala si butonul Home. Intre acestea si componentele actuale ale iPhone 4S exista diferente, insa piesele din imagini nu sunt finale, ele fiind marcate ca fiind pregatite pentru verificare. Se speculeaza ca noul iPhone ar veni cu o camera de 12 megapixeli si o camera frontala mai buna, insa din aceste imagini nu ne putem da seama ce modificari pregateste Apple.

Lasand camera la o parte, cea mai mare “controversa” are in prim-plan ecranul care poate fi mai mic sau mai mare de 4 inch, dar ideea principala este ca Apple ii va modifica dimensiunile, insa numai in inaltime, nu si in latime. Cum va arata dispozitivul final vom afla sigur in urmatoarele luni cand vom avea cel mai probabil prezentate toate componentele sale.