Rusii ar folosi o aplicatie pentru iPhone pentru a identifica si face populari soferii care parcheaza neregulamentar(Video)

[vimeo]http://vimeo.com/42188610[/vimeo]

  Intr-o vreme televiziunile din Romania prezentau materiale de stiri in care ne spuneau ca soferii romani sunt mai mult decat indisciplinati in trafic si ca multi dintre ei parcheaza exact unde au ei chef, indiferent daca o fac regulamentar sau nu. Se pare ca problema aceasta nu se gaseste doar la noi, ci si in Rusia, iar acolo pare sa fi fost gandita o metoda foarte ingenioasa pentru a “ii pune la respect” pe “desteptii” care nu au bun simt. O posibila aplicatie pentru iPhone si un adserver ingenios ar publica pe internet masinile parcate neregulamentar, astfel incat oricine sa stie cand un rus nu isi respecta semenii.

  Practic utilizatorii ar face o poza masinii, impreuna cu placuta de inmatriculare, ar incarca poza pe un server, acel server ar genera un model 3D al masinii si ar face un banner publicitar care ar fi afisat automat pe website-uri numai pentru persoanele care locuiesc in localitatea in care a fost descoperita masina. Bannerele “forteaza” utilizatorii sa partajeze pe Facebook “bunul simt” de care a dat dovada soferul si astfel dintr-un simplu anonim oricine poate deveni cunoscut unui oras intreg.

  Sincer sa fiu ideea mi se pare a fi extrem de buna, insa nu se stie daca ea este reala sau nu.