Samsung spune ca Galaxy S III nu a fost conceput special pentru a fi “ferit” de procese

 

 

  Acum cateva saptamani s-a speculat ca noul Samsung Galaxy S III are un design atat de neobisnuit pentru ca ar fi fost special conceput pentru a fi “ferit” de eventualele procese intentate de catre compania Apple. Multa lume si-a exprimat nemultumirea vis-a-vis de design-ul conceput de catre compania Samsung, iar atunci acele persoane au inteles de ce designerii companiei Asiatice au putut produce un terminal care nu te incanta cand il privesti. Ei bine se pare ca aceasta schimbare a design-ului nu ar avea legatura cu procesele intentate de Apple, ci are legatura cu un plan de schimbare a design-ului smartphone-urilor Samsung, plan care se intinde pe o durata de 5 ani.

  Conform declaratiilor vicepresedintelui diviziei de design a companiei Samsung, in anii urmatori terminalele din seria Galaxy vor veni cu modificari in ceea ce priveste design-ul, insa nu se stie daca ele vor fi si mai urate sau compania va invata ceva din “prostia” facuta anul acesta. Majoritatea celor care au vazut noul Samsung Galaxy S III nu au ramas placut surprinsi de design-ul dispozitivului si Samsung ar trebui sa preia aceste critici negative si sa le transforme intr-un terminal mult, mult mai “atragator”.

11 COMENTARII

  1. Hai ma ca o sa vedeti voi ca designul asta “urat” care e mai mult o pare persoanala o sa aduca vanzari mult mai mari decat Gs2, sa fim realisti.
    Daca ar fi pastrat acelasi lini de design ca gs2 a ti fi spus ca v ati fi dorit ceva diferit, ori cum ar fi fost, tot nu era bine.

  2. Din poze poate nu arata prea bine, desi eu nu am nimic cu el, dar din reviewurile pe care le-am citit (din ce in ce mai multi il au desi inca nu e in magazine), majoritatea se declara incantati si de cum arata, si de ecran, si de plasticul din care e facuta carcasa.
    Cei care spun ca e urat, ca ecranul este prost si plasticul ala de proasta calitate sunt cei care nu l-au vazut in realitate si isi dau cu parerea mai mult din plictiseala.
    Eu unul astept sa il vad printr-un showroom, sa ma joc putin cu el, sa-l vad cum se simte, si chiar ma gandesc serios sa-l cumpar. Mai e putin, apare si iphone 5 si poate voi putea sa le compar sa vad care este cel mai potrivit pentru mine (nu cel mai bun!)
    Apple mi se pare ca a inceput sa cada si nu stiu unde o sa se opreasca, dar… sa vedem…
    Sunt sanse ca iphone 5 sa ajunga in Romania in iunie/inceputul lui iulie?

  3. Mie imi place cum arata. Si cred ca se simte mai bine in mana de cat iphone 4- ul meu. Astept sa-l vad prin magazine sa-l butonez. Si apropo, seamana leit la forma cu galaxy nexus.

  4. Inseamna ca multi nu stiu ce inseamna samsung ( unii cred ca ar face procesoare pentru apple, ecrane pentru apple, S3 ) dar fata de apple mai au o divizie de constructii -impresionanta as zice, energie regenerabila, turbine, au construit incheon bridge, industrie petrochimica.

    Numai daca obliga angajatii sa foloseaca S3 si au vanzari substantiale. Apple daca ne gandim bine, in conditii normale, poate sa devina o divizie a gigantului foxconn.

  5. eram sigur ca samsung nu e capabila sa dezvolte un device cu un design frumos, am spus tuturor pe toate blogurile si paginile de youtube ca o sa fie urat galaxy s 3, dar va avea un hardware mai bun, dar sa recunoastem ca peste 30 % aleg iphone pentru design….sau poate chiar mai mult.