Prima Pagina Apple Siri – asistentul care nu intelege pe nimeni

Siri – asistentul care nu intelege pe nimeni

  Acesta este titlul unui infografic foarte interesant care aduna statisticile unor studii care au avut in prim-plan asistentul personal din terminalul iPhone 4S. Conform acestor studii, 55% dintre utilizatorii Siri se declara multumiti de asistent si doar 9% dintre ei spun ca software-ul conceput de catre Apple nu ii multumeste. Majoritatea celor care folosesc Siri o fac pentru a initia apeluri, pentru a trimite mesaje sau pentru a cauta diverse lucruri pe web, insa foarte putini folosesc asistentul pentru a face o programare.

  O treime dintre cei care au Siri in iPhone 4S spun ca nu ar folosi asistentul pentru a trimite un email, a asculta muzica sau pentru a programa o intalnire, insa 26% dintre utilizatori trimit zilnic email-uri folosind asistentul. Este clar ca Siri este utilizat in moduri complet diferite de toata lumea si fiecare il gaseste util pentru ceva. Voi cum folositi Siri?

 • Hybrid

  Eu o mai folosesc pentru muzica in rest mi se pare cam inutila…mai ales daca vorbesti cu telefonul pe strada vin astia de la 9 🙂

 • Adrian

  Mi se pare mie sau titlul te cam induce în eroare?

 • Siri dezactivat la mine din prima saptamana cu 4s.

 • TC

  Eu l-am dezactivat, e o prostie cel putin in romania, il mai foloseam cand mi-am luat telu ca ma puneau prietenii “spune-i lu siri sa zica ceva”

 • DonCalin

  Daca utilizatorii sunt din state, e clar infograficul. Daca ar fi vorba de Europa, nici 1% nu l-ar folosi frecvent. Daca ar aparea in romaneste, ceea ce nu se va intampla, eu l-as folosi zilnic. Vorbesc la perfectie engleza, insa sincer imi cam e peste mana sa imi fac o programare cu siri, iar daca vreau sa ii trimit un mesaj bunicii e problema ca trebuie sa o fac in engleza si saraca nu o sa ma inteleaga, la fel si cu emailul, e ciudat sa trimiti un mail in engleza prietenului tau din copilarie roman. Deci trageti concluzia

 • Horia

  @DonCalin, sa stii ca nu exista doar o singura tara in Europa(adica doar Romania) Siri functioneaza si in franceza germana si spaniola sau italiana nu sunt sigur. Siri va evolua probabil in olandeza, dar apoi si in ungureste si romaneste, pe viitor, poate la gen 7. sau 8. vom avea si noi siri, mai cu seama ca Romania este tot mai importanta pentru Apple.

 • Alex

  Ar trebui sa ai un accent bun pt a te intelege in totalitate cu siri. E bun daca vrei sa folosesti telefonu cand conduci sau daca esti foarte obosit.

 • Soso

  Pe cat de entuziasmat am fost cand mi-am cumparat iphone-ul pe atat mai dezamagit sunt pe zi ce trece…oare de ce?
  …la fel si siri…o porcarie…