Prima Pagina iPad Tableta iPad functioneaza chiar si in conditii de frig extrem(Video)

Tableta iPad functioneaza chiar si in conditii de frig extrem(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=A4ihplSkSrg[/youtube]

  Pentru a promova o linie noua de carcase pentru terminale iPhone, cei de la ZooGue s-au gandit sa acopere o tableta iPad cu o folie, sa o introduca intr-un container, sa o acopere cu apa si sa reduca temperatura pana cand apa din jurul tabletei ingheata. Dupa ce tableta a fost prinsa intr-un bloc de gheata cei de la ZooGue ne-au demonstrat ca magnetii dispozitivului functioneaza in continuare, tableta neavand probleme in a se bloca/debloca, semn ca ea poate functiona fara prea multe probleme in conditii de frig extrem.

  Noile carcase ale celor de la ZooGue le gasiti aici.

 • Narcis

  Invincibil iPad asta

 • Jbfree

  -2, 3, 4 grade nu este frig extrem. Totusi este destul de bine. Desi daca lasi un iphone la soare vara sa zic peste 40 de grade el nu mai functioneaza.

 • @Jbfree: Chiar crezi ca erau – 4 grade doar?

 • negru marius

  VREAU SA VAD CINE ITI DA GARANTIE DACA TU FACI ASA CEVA CU EL

 • bogdan

  Nu-i tocmai neobisnuit. Multe electronice de genul asta nu au probleme cu frigul atata vreme cat umiditatea relativa este scazuta. Practic nu exista nici o problema pentru care sa nu consider ca o tableta fie ea htc, samsung, apple etc sa nu functioneze la -30 grade de exemplu. As fi putut sa spun si -40 sau chiar -50 grade insa la astfel de temperaturi, performanta acumulatorului din interior este afectata masiv.

 • Alin Cristian

  @ bogdan inseamna ca n-ai fost niciodata cu iphone-ul la munte ..

 • Nic

  Functiona cât timp era in priza (avea o temperatura aproape constanta) .Daca era oprit nu mai pornea in cubul de gheata . Părerea mea .

 • Adi

  Vrajeala, atata timp cat a fost in priza si au rulat diverse imagini ipad-ul a degajat caldura, daca nu-l aveu in priza nu cred ca mai functiona

 • liviu

  In clasamentul telefoanelor care rezista sa fct. la temperaturi extreme parca era un nokia e63 care inceta sa mai fct. la -26 grade celsius, asa ca… bani sa ai si sa tot faci experimente. Foarte periculoase devin toate device-urile la calduri de peste 50 grd. celsius , bateria poate deveni o bomba curata…

 • Rodel

  Mai fratilor,chiar credeți tot ce arată astia ? Sa fim realisti.iphone se vrea telefonul perfect. Voi chiar credeți lucrul acesta ? Sau credeți ca alte telefone nu rezista in aceste condiții ? Aminte iPhone 3GS si iarna trecută,la -10 grade nu mai făcea poze ,făcea 3-4 după care se restarta. Nu mai ridicati Apple in slavi. Profita de naivitatea noastră. Daca nu era saurik cu cydia si installous citi dintre noi mai aveam iPhone ?