Prima Pagina iPad Tableta iPad functioneaza chiar si in conditii de frig extrem(Video)

Tableta iPad functioneaza chiar si in conditii de frig extrem(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=A4ihplSkSrg[/youtube]

  Pentru a promova o linie noua de carcase pentru terminale iPhone, cei de la ZooGue s-au gandit sa acopere o tableta iPad cu o folie, sa o introduca intr-un container, sa o acopere cu apa si sa reduca temperatura pana cand apa din jurul tabletei ingheata. Dupa ce tableta a fost prinsa intr-un bloc de gheata cei de la ZooGue ne-au demonstrat ca magnetii dispozitivului functioneaza in continuare, tableta neavand probleme in a se bloca/debloca, semn ca ea poate functiona fara prea multe probleme in conditii de frig extrem.

  Noile carcase ale celor de la ZooGue le gasiti aici.

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
 • Narcis

  Invincibil iPad asta

 • Jbfree

  -2, 3, 4 grade nu este frig extrem. Totusi este destul de bine. Desi daca lasi un iphone la soare vara sa zic peste 40 de grade el nu mai functioneaza.

 • @Jbfree: Chiar crezi ca erau – 4 grade doar?

 • negru marius

  VREAU SA VAD CINE ITI DA GARANTIE DACA TU FACI ASA CEVA CU EL

 • bogdan

  Nu-i tocmai neobisnuit. Multe electronice de genul asta nu au probleme cu frigul atata vreme cat umiditatea relativa este scazuta. Practic nu exista nici o problema pentru care sa nu consider ca o tableta fie ea htc, samsung, apple etc sa nu functioneze la -30 grade de exemplu. As fi putut sa spun si -40 sau chiar -50 grade insa la astfel de temperaturi, performanta acumulatorului din interior este afectata masiv.

 • Alin Cristian

  @ bogdan inseamna ca n-ai fost niciodata cu iphone-ul la munte ..

 • Nic

  Functiona cât timp era in priza (avea o temperatura aproape constanta) .Daca era oprit nu mai pornea in cubul de gheata . Părerea mea .

 • Adi

  Vrajeala, atata timp cat a fost in priza si au rulat diverse imagini ipad-ul a degajat caldura, daca nu-l aveu in priza nu cred ca mai functiona

 • liviu

  In clasamentul telefoanelor care rezista sa fct. la temperaturi extreme parca era un nokia e63 care inceta sa mai fct. la -26 grade celsius, asa ca… bani sa ai si sa tot faci experimente. Foarte periculoase devin toate device-urile la calduri de peste 50 grd. celsius , bateria poate deveni o bomba curata…

 • Rodel

  Mai fratilor,chiar credeți tot ce arată astia ? Sa fim realisti.iphone se vrea telefonul perfect. Voi chiar credeți lucrul acesta ? Sau credeți ca alte telefone nu rezista in aceste condiții ? Aminte iPhone 3GS si iarna trecută,la -10 grade nu mai făcea poze ,făcea 3-4 după care se restarta. Nu mai ridicati Apple in slavi. Profita de naivitatea noastră. Daca nu era saurik cu cydia si installous citi dintre noi mai aveam iPhone ?