Prima Pagina aplicatii NotiQuiet blocheaza Notificarile Push cand ai anumite aplicatii deschise

NotiQuiet blocheaza Notificarile Push cand ai anumite aplicatii deschise

  Sistemul de notificari Push din iOS 5 este mai mult decat util, insa compania Apple nu s-a obosit sa ne ofere si o metoda prin care sa putem inchide complet notificarile sau sa le inchidem doar pentru anumite aplicatii. Ei bine acolo unde Apple nu poate, poate comunitatea dezvoltatorilor de tweak-uri si NotiQuiet este un tweak foarte util care ne permite sa blocam notificarile Push in anumite aplicatii. Tweak-ul are un meniu foarte simplu in aplicatia Settings din iOS, iar acolo il putem activa si putem alege aplicatiile in care dorim sa fie blocate notificarile, totul fiind extrem de usor de utilizat.

Sometimes you want to watch a video, play a game or get work done without any distractions. NotiQuiet can disable push notifications while specific apps are open. They will still appear in the Notification Center.

  Notificarile vor fi in continuare vizible in Notifications Center, insa bannerele de notificari nu vor mai fi afisate si desi noi putem bloca manual bannerele de notificari pentru fiecare aplicatie in parte, tweak-ul acesta ne permite sa facem totul mult mai rapid. NotiQuiet este disponibil gratuit in repo-ul ModMyi al Cydia.

  • deci nu blocheaza notificarile ci nu mai arata bannerele. nu exista nici o solutie de oprire a notificarilor push pe iOS 5.x

  • Cristi

    Eu folosesc DoNotDisturb cand nu vreau sa piuie telefonul,doar ca raman in notification center pentru mai tarziu.