Facebook Camera pentru iPhone a fost lansata in App Store, are functii speciale pentru editarea pozelor

[youtube]http://youtu.be/8fJjt068s6s[/youtube]

  La doar cateva saptamani dupa achizitionarea celebrei aplicatii Instagram, cei de la Facebook anunta lansarea unei aplicatii numite FaceBook Camera care va oferi utilizatorilor o serie de functii asemanatoare cu cele ale Instagram. Aplicatia va permite utilizatorilor sa incarce mai multe poze in acelasi timp pe reteaua de socializare Facebook, insa va permite acelorasi utilizatori sa isi editeze creatiile folosind diverse filtre, asemanatoare cu cele din instagram,

Share your photos in a snap with Facebook Camera. Post a bunch of photos to Facebook at once, and see what friends are up to with a feed of nothing but their photos.

  • Post multiple photos from your camera roll at a time
  • Crop and apply filters to give your photos a new look
  • Scroll down a single feed of all your friends’ photos
  • Tag your friends, add photo captions and say where you are 
  • See photos from the different apps your friends use

  Practic Facebook a facut acum o aplicatie speciala pentru cei care doresc sa incarce mai multe poze pe Facebook, dar nu vor sa se chinuie cu aplicatia nativa si cred ca ideea este buna. Din pacate Facebook Camera nu este disponibila in App Store Romania, insa o puteti desacarca de aici din App Store SUA.

8 COMENTARII

  1. Cum poti descarca de pe appstore usa?
    Nu imi permite si daca vreau sa schimb in contul de appstore imi trebuie adrea etc de america

  2. Nu e cine stie ce… iti apar pozele de la prietenii de pe facebook (un fel de timeline dar doar poze) bagi cateva efecte la pozele incarcate si le face upload destul de repede, iti apare la fb via Facebook Camera, este util pentru fetili care isi fac poze in baie prin cluburi… baga un efect vintage si o trimite imediat pe fb :))