Prima Pagina iPhone Seful politiei orasului Berkley trimite 10 politisti sa caute iPhone-ul fiului sau,...

Seful politiei orasului Berkley trimite 10 politisti sa caute iPhone-ul fiului sau, nu obtine vreun rezultat

  Michael Meehan este seful politiei orasului Berkley, iar in luna ianuarie a acestui an a trimis nu mai putin de 10 politisti pentru un iPhone furat de la fiul sau in timp ce se afla la scoala. iPhone-ul avea probabil Find my iPhone activ asa ca seful politiei a trimis o echipa de detectivi ai departamentului care se ocupa de omoruri plus cativa detectivi ai departamentului narcoticd, insa cei 10 angajati nu au reusit sa gaseasca dispozitivul. Se pare ca hotul a reusit sa dezactiveze functia Find My iPhone inainte ca oamenii legii sa ajunga la el, insa desfasurarea de forte a fost cu adevarat impresionanta.

On Jan. 11, Meehan’s son reported that somebody stole his iPhone from his locker at Berkeley High School. The phone was equipped with tracking software. The chief showed his own phone to the property crimes sergeant, who deployed his team and drug task force officers to look for the missing phone, Kusmiss said. The signal stopped updating the phone’s position near 55th Street and San Pablo in North Oakland. The phone wasn’t found.

  Desi 10 oameni au fost implicati in activitate, seful politiei i-a supravegheat personal si unora le-a platit ore suplimentare din banii institutiei pe care o conduce. Actiunile sale poate par logice din punctul sau de vedere, insa cativa angajati au fost nemultumiti de ceea ce a facut el, asa ca intreaga poveste a ajuns in presa si s-a aflat ca seful politiei nu a raportat furtul, deci toata operatiunea a fost organizata neoficial. Daca toate sectiile de politie s-ar implica atat de mult in cautarile telefoanelor pierdute, atunci cred ca mult mai multe ar fi gasite rapid.

 • Mkrkkk

  Asta e abuz de functie in interes personal , pt asta ar trebui dat afara!

 • Hybrid

  Asta nu e nimica pe langa ce fac romanii(referitor la abuzul de functie)

 • Andrey

  Asta ma enerveaza cel mai mult la aplicatia Find My iPhone.Furi iPhone-ul,intri frumusel in iCloud si ai acolo Find My iPhone 0-1 repsectiv on si off.Umbla la Find my iPhone dezactiveaza serviciul si hotul frumusel s-a ales cu un iPhone/iPad /iPod touch.Daca Apple ar fi mai responsabila cu acest serviciu multi chiar multi dintre utilizatori ar fi mai multumiti.Parerea mea este ca ar trebui sa ceara raspunsul la intrebarile de securitate ca sa poti dezactiva Find my iPhone care sunt aproape imposibil de aflat.Dar ce se intampla daca respectivul hot da restore?:|

 • Adrian

  Ai foarte multă dreptate, Andrey. Faza asta cu întrebări de securitate pentru dezactivat “Find my iPhone” este la mintea cocoșului. Bă chiar și o amărâtă de parolă de 4 cifre ar fi suficientă, iar la restore nici nu ar trebui să se pună problema de securitate. Da de, să le dăm mintea noastră ăstora de la Apple (din punctul ăsta de vedere) nu putem.

 • stefan

  eu as vedea find my phone util doar daca este furat de un hot suficient de incult incat sa nu dezactiveze functia,sa nu scoata cartela sim din telefon sau sa nu il opreasca pur si simplu..
  oricum localizarea e de toata jena!
  era de preferat un sistem care sa fi functionat fara internet si cu orice cartela.
  practic cum ai fi bagat cartela in el ar fi transmis un semnal de atentionare operatorului de telefonie sau de ce nu chiar utilizatorului si nu ar fi permis efectuarea de apeluri fiind inutil 100% cata vreme era dat disparut de proprietarul de drept.

 • Marcel

  In privinta asta, Android sta mult mai bine. Poate fi setat sa trimita SMS-uri cu pozitia si sa isi faca factory reset atunci cand e schimbata cartela.

 • raw

  Pai ce interes au operatorii gsm sa blocheze terminalele furate dupa imei? Hotii si mai departe noii cumparatori vor folosi serviciile acelorasi operatori de telefonie deci ….

 • Andrey

  Stati linistiti….In Romania daca ti se fura iPhone-ul de un tiganus sau asa ceva el dabia stie sa apese pe butonul Home dapoi sa dezactiveze Find My iPhone :))).Asa ca fiti linistiti xD