Seful politiei orasului Berkley trimite 10 politisti sa caute iPhone-ul fiului sau, nu obtine vreun rezultat

  Michael Meehan este seful politiei orasului Berkley, iar in luna ianuarie a acestui an a trimis nu mai putin de 10 politisti pentru un iPhone furat de la fiul sau in timp ce se afla la scoala. iPhone-ul avea probabil Find my iPhone activ asa ca seful politiei a trimis o echipa de detectivi ai departamentului care se ocupa de omoruri plus cativa detectivi ai departamentului narcoticd, insa cei 10 angajati nu au reusit sa gaseasca dispozitivul. Se pare ca hotul a reusit sa dezactiveze functia Find My iPhone inainte ca oamenii legii sa ajunga la el, insa desfasurarea de forte a fost cu adevarat impresionanta.

On Jan. 11, Meehan’s son reported that somebody stole his iPhone from his locker at Berkeley High School. The phone was equipped with tracking software. The chief showed his own phone to the property crimes sergeant, who deployed his team and drug task force officers to look for the missing phone, Kusmiss said. The signal stopped updating the phone’s position near 55th Street and San Pablo in North Oakland. The phone wasn’t found.

  Desi 10 oameni au fost implicati in activitate, seful politiei i-a supravegheat personal si unora le-a platit ore suplimentare din banii institutiei pe care o conduce. Actiunile sale poate par logice din punctul sau de vedere, insa cativa angajati au fost nemultumiti de ceea ce a facut el, asa ca intreaga poveste a ajuns in presa si s-a aflat ca seful politiei nu a raportat furtul, deci toata operatiunea a fost organizata neoficial. Daca toate sectiile de politie s-ar implica atat de mult in cautarile telefoanelor pierdute, atunci cred ca mult mai multe ar fi gasite rapid.