Prima Pagina Apple Pascal Cagni, vicepresedintele si general manager-ul Apple pentru Europa, Orientul Mijlociu si...

Pascal Cagni, vicepresedintele si general manager-ul Apple pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa, isi da demisia din cadrul companiei Apple

  Pascal Cagni este omul care pana mai ieri era vicepresedinte si director general al Apple pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa, insa de astazi este doar somer. Fostul angajat al Apple a decis ca este timpul sa treaca la o alta aventura si asta dupa 12 ani petrecuti in cadrul companiei cu sediul in Cupertino. Cagni ar fi contribuit la cresterea vanzarilor companiei Apple cu pana la 28 de miliarde de dolari in anul 2011 si ar fi contribuit la dezvoltarea iPod/iPhone/App Store-ului in ultimii ani.

  Celebra publicatie Le Figaro a publicat informatiile privind demisia lui Pascal Cagni, insa nu a furnizat si detalii cu privire la motivele din spatele acestei decizii. In ultimele luni mai multi membri ai echipelor de conducere ale Apple au decis sa paraseasca compania dupa o perioada foarte lunga de timp petrecuta in cadrul ei, dar nimeni nu a facut o legatura intre aceste plecari si schimbarile facute de Tim Cook in cadrul Apple. Compania americana va gasi rapid un inlocuitor, problema este ca el sa fie cel putin la fel de capabil precum Cagni.