Solutia de untethered jailbreak pentru iOS 5.1.1 ar putea fi lansata in mai putin de 24 de ore

  Inca de la inceputul saptamanii se specula ca solutia de untethered jailbreak pentru iOS 5.1.1 ar urma sa fie lansata in cursul zilei de maine si daca ne uitam la agenda conferintei HITB la care participa Pod2G, Planetbeing, MuscleNerd si Chronic Dev Team, atunci am putea trage concluzia ca in cursul amiezii/dupa-amiezii de maine am putea avea programul de jailbreak. Conferinta HITB are loc in Amsterdam, oras aflat intr-o tara care are un fus orar diferit de cel al Romaniei si daca ne uitam din nou la agenda aflam ca intre 12:30 si 15:30(ora Romaniei) celebrii hackeri vor discuta despre jailbreak si s-ar putea sa vedem solutia de untethered jailbreak pentru iOS 5.1.1 in acea perioada.

  Desigur ca nimeni nu stie daca acest lucru se va intampla, insa dezvoltatorii acestei solutii de jailbreak au dat de inteles ca atunci ar putea fi totul lansat. Pe contul Twitter al HITB s-a spus ca maine se va efectua un jailbreak LIVE, insa ramane de vazut daca este vorba despre noua solutie sau despre altele vechi. Daca totusi lansarea nu va avea loc intre acele ore, atunci solutia ar putea fi disponibila fie in cursul serii, fie in weekend, dupa terminarea conferintelor de la HITB.

  Lista iDevice-urile compatibile cu noua solutie de jailbreak o gasiti aici.

35 COMENTARII

  1. Super abis astept… Si sa trollam un pic: “Amsterdam orasul care are….” pt ca in contextul tau e Olanda, tara care are…

  2. Zaone vreau sa te intreb ceva daca nu te superi: tu acum ce ios ai pe 4s? Ai facut cumva update la 5.1.1? Eu am 5.0.1si nu stiu ce sa fac! Multumesc si toata stima!

  3. Pe twitter face apel la posesorii de ipad 2 wifi , banuiesc ca dupa ce rezolva si asta il lanseaza… Eu pun banii pe ziua de maine :d

  4. Buna tuturor. Zaone te rog spune-mi si mie tu ce ai face in locul meu acum? Am 5.0.1 . Sa astept sa apara maine Jailbreak-ul sau sa fac de azi update la 5.1.1?
    Multumesc.

  5. Salut, pentru Ipad 3 WiFi are sens sa fac update la 5.1.1? Inteleg ca JB pentru 3 nu o sa apara prea curand, dar totusi 🙂

  6. Buna baieti. Zaone ajuta-ma cu un sfat te rog :am un iphone 4 si 5.0.1 cu untethered jailbreak… , sunt cam neatent si il mai scap fara baterie si de asta intreb , sa fac din seara asta? Adica eu nu stiu cum sta treaba… daca apple o sa lanseze maine 5.1.2 si nu mai pot face update la 5.1.1 ca daca nu ar fi asa as astepta ziua de maine. Multumesc .

  7. Daca Apple lanseaza iOS 5.1.2 maine tot veti putea face update la iOS 5.1.1 pentru cateva ore. Da, daca ai iPhone 4 poti face update la iOS 5.1.1.

  8. Salut, un sfat care ma ajuta, La un iph4 am avut bb 4.10.01 ,i’am facut update la ios5.1.1 si bb 4.12.01 nu am salvat nimic inainte. Ce sfat imi dati? Pot face ceva maine?

  9. @zaone
    Salut, cand se face trecerea de la tethered la untethered se pierd tweak-urile deja instalate? Ar trebui sa urmaresc ceva in mod special? Multumesc