Bacalaureat iti spune tot ce trebuie sa stii despre Bacalaureatul de anul acesta

  Pentru toti cei care sustin examenul de Bacalaureat anul acesta exista incepand de aseara in App Store o aplicatie care va ofera informatii utile in legatura cu modul de desfasurare a examenului si nu numai. Aplicatia este desigur dezvootata de un roman, ea functioneaza nativ doar pe iPhone/iPod Touch si daca doriti sa o utilizati trebuie sa o cumparati platind 0.79€ in App Store.

“Bacalaureat” îți pune în buzunar absolut toate informațiile de care ai nevoie pentru a fi pregătit pentru Bac 2012, actualizate la zi cu documentele oficiale emise de Ministerul Educației.

Navighezi ușor şi rapid printr-o interfață simplă şi elegantă.

Găsești informații complete despre:
– Programa pentru toate disciplinele
– Lista tuturor materiilor în funcție de specializare
– Modele de subiecte emise de minister
– Bareme de evaluare şi de notare
– Calendarul complet al examenului de bacalaureat – 2012

Baftă la examene!

Pretul initial:
Numele:
Bacalaureat

0.79

s





Developer: Alexandru Iliescu
Categoria: Education


Descriere: Bacalaureat i pune n buzunar absolut toate informaiile de care ai nevoie pentru a fi pregtit pentru Bac 2012, actualizate la zi cu documentele oficiale emise de Ministerul Educaiei.

Navighezi uor i rapid …


Dimensiunea aplicatiei este: 11.1 Mb


3 COMENTARII

  1. Salut. Poate sa imi spuna cineva la ce se face backup in icloud? Adica astazi cand am incercat sa fac untethered jb cu absinthe 2 nu a mers decat dupa ce am facut restore, dar facand inainte backup nu imi era frica. Problema e ca eu pe laptop am deep freeze ( in momentul in care dau restart sau il opresc si il repornesc se sterg toate datele de pe C: ) si am dat restart dupa ce am facut backup-ul si s-a sters. Dupa ce am repus manual 60% din aplicatiile ce le-am avut am observat ca aseara si-a facut un backup in icloud. Daca repune tot ce am avut in aplicatii o sa ii fac un restore, dar nu stiu exact cum pot ajunge la ecranul acela de la iOS 5 cu setting up iPhone si bla bla bla in afara de restore si stergere tot continutul si setarile. Rog pe cineva care stie despre ce vorbesc sa ma ajute. Multumesc,