Prima Pagina aplicatii Bacalaureat iti spune tot ce trebuie sa stii despre Bacalaureatul de anul...

Bacalaureat iti spune tot ce trebuie sa stii despre Bacalaureatul de anul acesta

  Pentru toti cei care sustin examenul de Bacalaureat anul acesta exista incepand de aseara in App Store o aplicatie care va ofera informatii utile in legatura cu modul de desfasurare a examenului si nu numai. Aplicatia este desigur dezvootata de un roman, ea functioneaza nativ doar pe iPhone/iPod Touch si daca doriti sa o utilizati trebuie sa o cumparati platind 0.79€ in App Store.

“Bacalaureat” îți pune în buzunar absolut toate informațiile de care ai nevoie pentru a fi pregătit pentru Bac 2012, actualizate la zi cu documentele oficiale emise de Ministerul Educației.

Navighezi ușor şi rapid printr-o interfață simplă şi elegantă.

Găsești informații complete despre:
– Programa pentru toate disciplinele
– Lista tuturor materiilor în funcție de specializare
– Modele de subiecte emise de minister
– Bareme de evaluare şi de notare
– Calendarul complet al examenului de bacalaureat – 2012

Baftă la examene!

Pretul initial:
Numele:
Bacalaureat

0.79

s

Developer: Alexandru Iliescu
Categoria: Education


Descriere: Bacalaureat i pune n buzunar absolut toate informaiile de care ai nevoie pentru a fi pregtit pentru Bac 2012, actualizate la zi cu documentele oficiale emise de Ministerul Educaiei.

Navighezi uor i rapid …


Dimensiunea aplicatiei este: 11.1 Mb


  • bic

    Ia sa vedem ce avem noi aici!

  • Andrei Savescu

    Salut. Poate sa imi spuna cineva la ce se face backup in icloud? Adica astazi cand am incercat sa fac untethered jb cu absinthe 2 nu a mers decat dupa ce am facut restore, dar facand inainte backup nu imi era frica. Problema e ca eu pe laptop am deep freeze ( in momentul in care dau restart sau il opresc si il repornesc se sterg toate datele de pe C: ) si am dat restart dupa ce am facut backup-ul si s-a sters. Dupa ce am repus manual 60% din aplicatiile ce le-am avut am observat ca aseara si-a facut un backup in icloud. Daca repune tot ce am avut in aplicatii o sa ii fac un restore, dar nu stiu exact cum pot ajunge la ecranul acela de la iOS 5 cu setting up iPhone si bla bla bla in afara de restore si stergere tot continutul si setarile. Rog pe cineva care stie despre ce vorbesc sa ma ajute. Multumesc,

  • Sir Vladio

    nu se cumpara jocuri din appstore, daramite… :))