Prima Pagina aplicatii SysLogMan logheaza tot ce se intampla in iDevice-ul tau

SysLogMan logheaza tot ce se intampla in iDevice-ul tau

  iDevice-urile logheaza multe dintre lucrurile pe care noi le facem pe iDevice-urile noastre si o parte dintre aceste loguri ajung la Apple unde sunt analizate pentru a se vedea ce anume cauzeaza o buna parte dintre erorile afisate de terminale. Daca aveti jailbreak si vreti sa vedeti logurile salvate in iDevice-urile voastre, atunci aveti la dispozitie aplicatia SysLogMan care va afiseaza loguri din 5 categorii diferite ale iOS. Folosind aceasta aplicatie puteti afisa loguri din : syslog, /var/log, /var/logs/, /var/mobile/Library/Logs si logurile salvate.

  SysLogMan este disponibil gratuit in repo-ul ModMyi al Cydia, functioneaza cu toate iDevice-urile, insa el nu este facut pentru orice fel de utilizator.

 • virgilll

  Salut! Am si eu o rugaminte: stiti cumva vreun e-mail al celor de la apple – pt support/ cineva care sa ma ajute(dar nu nr de tel din America)? Am si eu o problema care imi da erori de cap si vreau sa stiu dc se poate rezolva(error 11) . MUltumesc anticipat!

 • Alexu

  @virgilll un simplu search pe google iti poate oferi detalii despre acea eroare cat si pagina/forumul celor de la apple.

 • Bobytza

  Exista vreun tweak Cydia care sa fie un fel de trojan ? Adica sa aflu tot ce tasteaza cineva daca imi ia telefonul ?

 • Bogdan G

  @bobytza Da. Se numeste keylogger si il gasesti in BigBoss parca si costa 10.00$

 • MariusM

  Se pare ca nu merge pe orice ios. La mine se deschide si imediat se inchide. Ios 5.0.1 pe 3gs.

 • Andreea

  Mai este unul care e gratuit,cand cineva incearca sa bage parola incorecta,il fotografiaza si iti trimite pe mail sau nr de telefon poza si locul unde este mobilul.

 • Cosmin

  Si cum sennumeste andreea????