Samsung sustine ca Galaxy Tab 4G nu este un produs concurent al iPad 2 3G

  Apple a introdus acum cateva saptamani o actiune impotriva Samsung in SUA si a cerut instantelor de acolo sa interzica vanzarea Galaxy Tab 10.1 4G deoarece ar incalca brevete de inventie ale companiei din Cupertino. Cei de la Samsung lupta pentru a isi pastra dispozitivele pe piata si sustin ca Galaxy Tab 10.1 4G nu ar fi un competitor al iPad 2 3G deoarece foloseste tehnololgia de telecomunicatii 4G. Practic Samsung spune ca multumita acestei diferente in tehnologii tableta nu ar concura direct cu iPad 2 3G si ca ea ar trebui sa ramana pe piata.

Samsung is fighting Apple’s requests for a preliminary injunction against its Galaxy Tab with the argument that the 4G capability of its tablet means it does not directly compete with Apple’s 3G-equipped iPad 2. Judge O’Malley indicated between the lines that she considers Samsung a reckless infringer whose Galaxy Tab 10.1 should be shut down sooner rather than later, and she clearly wants patent holders to have great access to injunctive relief.

  Desi Samsung se lupta din rasputeri pentru a isi tine tableta in viata, avocatii Apple spun ca existenta compatibilitatii cu retele 4G nu este relevanta deoarece tabletele respective functioneaza oricum si pe retele 3G, iar numarul clientilor care le folosesc doar pe reteaua 4G este mic. Unul dintre judecatorii care prezideaza in cauza este de acord cu cei de la Apple si indirect ar fi afirmat ca, companiei Samsung ar trebui sa ii fie interzis dreptul de a comercializa tablete Galaxy Tab 4G in SUA.

  Daca Apple va avea succes in aceasta cauza vom afla in cateva saptamani, insa avand in vedere apararea aparent slaba a celo dela Samsung, sansele de reusitapar a fi mari.