Absinthe 2.0 a facut jailbreak pentru peste 1 milion de iDevice-uri!

  Absinthe 2.0 a fost lansat oficial in cursul zilei de vineri si pana acum se pare ca peste 1 milion de iDevice-uri au fost jailbroken in baza sa. Informatiile vin de la cei de la Chronic Dev Team care au publicat pe Twitter mesajul de mai sus, iar in el spun ca 211.401 tablete iPad 3 au folosit Absinthe 2.0 pentru a face jailbreak pe iOS 5.1.1, iar 973.086 iDevice-uri au facut pentru prima oara jailbreak. A doua cifra o inteleg ca fiind doar o parte din numarul total al celor care au facut jailbreak folosind Absinthe 2.0, deoarece Chronic Dev Team mentioneaza faptul ca este vorba despre iDevice-uri care au facut abia acum jailbreak.

  In cazul lansarii Absinthe 1.0, aproape 1 milion de iDevice-uri cu chip A5 au facut jailbreak in doar 3 zile, acum avem 1 milion care fac pentru prima oara, deci comunitatea creste din ce in ce mai mult.

9 COMENTARII

  1. Mi se pare mie sau se cam duce bateria dupa jb. Spre ex. : aseara tel incarcat full ora 00.00 pana la ora 8.00 s-a dus 10% din baterie in conditiile in care nu a fost folosit deloc. 3g inchis doar wi-fi deschis. Din cydia am cam 10 aplicatii instalate printre care si ceva gen kill app. Dispozitiv iphone4s (ios 5.1.1)

  2. atat maaa baieti , e daca ar face baieti si o solutie de unlock eeee ar fi cv numai sa o vanda cu 5-10 dolari , atunci la 1 milion de dascarcari …. faceti voi socoteala , orcum promit sa donez cand reincarc cardul , si zaone multumesc pentru efortul depus si mervi de fier

  3. Mii s-a parut ca se misca mai greu de lege, mai ales in notification center dar si la deschiderea si inchiderea aplicatiilor unde a scazut drastic fps-ul. So, no jailbreak for me :(, full restore.

  4. Si uite-asa obtine Chronic Dev toate #SN ale tutor celora ce si-au facut Jb. Ma intreb ce pot face cu ele si cui le pot da…Clar JB ingreuneaza Os-ul,dar nu imi imaginam ca o face asa de rau

  5. m-am tot uitat pe forumuri …. as avea o intrebare la cei care si-au facut jailbreak pe ipad3 ….. a scazut durata de viata a bateriei ?