Prima Pagina Apple Foxconn porneste un program pilot de fabricare a televizorului Apple

Foxconn porneste un program pilot de fabricare a televizorului Apple

  Fara sa vedem vreodata macar o componenta care ar urma sa ajunga intr-un eventual televizor produs de catre compania Apple, zvonurile privind producerea acestui dispozitiv continua sa apara. Astazi aflam ca una dintre fabricile Foxconn din China ar fi inceput un program pilot de productie a televizorului companiei Apple, insa din pacate acestea sunt singurele detalii disponibile. Pentru ca vorbim despre un program pilot, exista sansa ca Apple sa produca un anumit numar de unitati pentru a vedea care ar putea fi cifra de productie in serie si pentru a vedea daca productia in serie ar putea fi efectuata acolo.

  Pana acum au aparut nenumarate zvonuri care prezentau numeroase functii ale televizorului pe care se presupune ca Apple il construieste, insa din pacate nu avem vreo dovada solida a faptului ca el ar urma sa ajunga vreodata pe piata. Este clar faptul ca Apple testeaza un asemenea produs cu partenerii sai si daca aceste se vor termina cu succes, atunci undeva pe la sfarsitul acestui an ar trebui sa asistam la lansarea oficiala a iTV-ului.

  • TyT

    Pana la urma Apple nu se lasa si lanseaza Apple-Tv-ul , mi se pare o miscare interesana tinand cont ca altii au furat startul gen Lg , Samsung.
    Pana la urma urmei si piatra smart-tv-urilor este o paine de mancat !

  • RaduTyrsina

    Consider că Apple va lansa iHub, aşa cum au sugerat şi cei de la Forrester. Deşi mi-ar plăcea la nebunie un Apple TV, mi se pare o mişcare multe prea abruptă pentru Apple. Mi se pare la fel de greu de văzut un Apple TV cum este să vedem un Apple gaming console. Toate zvonurile pe care le auzim şi despre care scriem, consider, că sunt legate de iHub. Să vedem 🙂