Prima Pagina Cydia Dater afiseaza informatii detaliate despre pozele tale

Dater afiseaza informatii detaliate despre pozele tale

  Dater este un tweak lansat in cursul serii trecute in Cydia, iar cu ajutorul sau puteti afisa informatii detaliate despre pozele pe care le aveti salvate in propriile iDevice-uri. Dater adauga in dreptul fiecarei poze informatii despre data si ora la care au fost facute, insa daca faceti un tap pe poza si selectati butonul Image Info veti afisa o fereastra cu mult mai multe detalii. Tweak-ul va spune ce dimensiune are poza, cand a fost facuta, cand a fost modificata, ce rezolutie are si la final va spune coordonatele geografice in care ati facut-o.

Ever wanted to quickly see when you took a photo? Now you can with Dater. Dater brings one small piece of missing functionality to the Photos application by showing the date label over all images. In addition, Dater can show information about an image, like name, format, size, and dimensions. To see the additional information about an image, just tap & hold over it in the photos app and select “Image Info.”

  Dater este disponibil pentru 0.99$ in Cydia, insa functioneaza numai pe iOS 5.

 • Robert

  Exista un tweak gen EXIF?

 • totomess

  Mai bine cumperi iPhoto si printre multe altele face si treaba asta

 • Voicu

  Stiti vre-un tweak care sa imi modifice pozele a.i sa imi puna data pe ele inte-un colt(cum faceau aparatele vechi)?Nu vreau o aplicatie unde trebuie sa import din camera roll 2000 de poze apoi sa le modific pe rand si sa le export inapoi ca dubluri.

 • Cosmin

  Nu stiti careva un tweak cu care sa pot sa pun TOATE aplicatiile pe silent? Switch-ul de pe telefon nu are efect decat asupra soneriei, dar aplicatiile isi vad linistite de treaba. Eu vreau un silent/mute care sa afecteze tot….

 • Pingback: Camstamp iti permite sa adaugi informatii despre data la care faci poze folosind aplicatia Camera din iOS | iDevice.ro()