Prima Pagina Android Jukebox iti permite sa controlezi muzica iDevice-ului tau folosind un widget asemanator...

Jukebox iti permite sa controlezi muzica iDevice-ului tau folosind un widget asemanator cu cel disponibil pentru platforma Android

  JukeBox este un widget conceput special pentru platforma Dasboard X, iar cu ajutorul sau putem controla intr-un mod foarte simplu aplicatia Music din iDevice-urile noastre. Acesta nu este primul widget de acest fel disponibil in Cydia, insa este mult mai util decat predecesorul sau. Widget-ul da utilizatorilor posibilitatea de a selecta prin swipe-uri melodiile disponibile in libraria muzicala si ofera optiunea de a controla cele mai importante functii ale aplicatiei Music direct din Springboard, fara a deschide efectiv aplicatia.

  Partea interesanta a Jukebox este ca el functioneaza cu aplicatia Music, dar si cu alte aplicatii terte, deci il veti putea utiliza pentru a controla aproape orice doriti voi. JukeBox a fost conceput pentru a rula in Notifications Center, insa functioneaza la fel de bine si in Springboard multumita Dashboard X. JukeBox va fi disponibil in viitorul apropiat in Cydia la pretul de 1$.

  • Vasi

    Mi-as dori winamp sau aimp cu posibilitate de a da fading la melodii in AppStore.

  • PegasosII

    Putine șanse ai …Apple are contracte cu casele de discuri si nu poate lansa așa gen de program

  • Hering Andrei

    Bun si acum vine o intrebare… Cum ii faci resize pentru ca la mine e gata sa se intinda pe doua springboarduri….