Prima Pagina Cydia Rocky Racoon update disponibil in Cydia, Absinthe va fi in curand compatibil...

Rocky Racoon update disponibil in Cydia, Absinthe va fi in curand compatibil cu toate iDevice-urile

  In cursul acestei nopti Chronic Dev Team a actualizat Rocky Racoon, patch-ul prin intermediul caruia este implementat untethered jailbreak-ul pentru terminalele care aveau deja tethered jailbreak facut folosind redsn0w. Versiunea 1.0.2 a fost lansata oficial de catre membrii echipei si ea aduce doar compatibilitate cu build-ul 9B208 al iOS 5.1.1 pentru terminalul iPhone 4, deci nu trebuie sa va asteptati la altceva si puteti face fara griji update-ul din Cydia pentru a scapa de avertisment.

  Lasand Rocky Racoon la o parte, va anunt ca acum Chronic Dev Team lucreaza din greu la lansarea unui update pentru Absinthe 2.0, update care va face solutia de untethered jailbreak compatibila si cu tableta iPad 2 2012. In momentul de fata Absinthe 2.0 nu este compatibil cu acest dispozitiv deoarece Chronic Dev Team nu a reusit sa intre in posesia unuia pentru a testa solutia de jailbreak, dar in curand lucrurile se vor schimba.

 • Teo

  La un i4 cu ios 4.2.1 si baseband 03.101.01 se poate unlock cu ultrasn0w?

 • DanLupascu

  salut,
  ce se mai aude de ATV3? este vreo sansa in viitorul apropiat?
  merci

 • Locked

  Salut, am un iphone 4 cu ios 5.0.1 jb untether, bb 04.12.01 (facusem update, fara pastrare de bb si apoi am revenit la 5.0.1).
  As vrea sa trec la 5.1.1, cu jb si untether si vreau sa stiu, mi se va modifica bb?? (e o regula, la update de ios, ti se schimba bb?) Daca da, e mai bine sa-l pastrez pe cel actual? (e mai bine sa ramai cu bb vechi, in ideea ca poate apare solutie de unlock?) Exista vreun dezavantaj daca ai bb mai vechi?
  Multumesc!

 • chatagra

  @locked sfatul meu e sa ramai la cel mai jos bb la care se poate ..dezavantaje nu am vazut pana acum (i4 1.59.00 merge foarte bine cu ios 5 )

 • Radu

  Am facut update-ul si acum imi apar cateva iconite albe, ceea ce nu se intampla la varianta initiala. Am facut cateva respringuri, dar tot nu-si revine. Vreo idee?

 • salut zaone, daca am facut jb cu absinthe2.0.2 trebuie sa mai fac acest update???

 • Thunderica

  @bogdan19 Cam ce crezi? Bineinteles ca da. Orice update vine cu imbunatatiri sau eventuale corectii.

 • Nu e obligatoriu.

 • Locked

  @Zaone: Salut, poti sa-mi raspunzi si mie la intrebari, mai detaliat asa, sa-nteleaga si cei “proaspeti” in materie de ideviceuri.

 • Cisilviu

  ATENTIE: Tethered la IOS 5.1.1
  Asa am patit eu:

  Am facut untethered cu Absinthe pe 5.1.1 chiar in ziua cand a fost lansat. TOTUL ERA OK inclusiv bateria. Acest update (Rocky Racoon) nu era in Cydia. Dupa ce a aparut am facut update si am vazut bateria scazand ceva de speriat. De la 100% in doar 10 min a scazut la 96%! Pe bune! Am iPhone 4 neverlocked cu ios 5.1.1 (9B206). Am ales sa dezinstalez Rocky Racoon. Dupa dezinstalare am obtinut lifetime super bun: 3 zile si 4ore cu utilizare 6 ore si 54 min DAR SI O PROBLEMA :

  ….Dupa ce s-a descarcat bateria si s-a inchis si telefonul, am pus cablul ORIGINAL in USB si la cateva sec a aparut logo si asa a ramas aprox 30 min. iTunes il vedea dar nu putea fi accesat. Am scos cablul si am incercat incarcare direct de la priza…acelasi rezultat Logo stuck. Telefonul fara alimentare afisa doar bateria care se descarca. Am folosit Redsn0w si “Just Boot” si a pornit. Dupa asta am inchis iarasi telefonul si cand sa-l deschid SURPRIZA : Logo stuck. Merge doar cu Just Boot.