Prima Pagina Cydia Zephyr 1.3.2-1 update este disponibil in Cydia

Zephyr 1.3.2-1 update este disponibil in Cydia

    In cursul noptii trecute chpwn a lansat in Cydia o noua versiune a tweak-ului Zephyr cu ajutorul caruia putem inchide aplicatii/face trecerea de la o aplicatie la alta prin simple swipe-uri. Tweak-ul este extrem de util, il folosec in mod constant si vi-l recomand cu foarte mare caldura pentru ca imbunatateste experienta de utilizare a iOS-ului. Update-ul de aseara rezolva unele probleme de functionalitate ale Zephyr atunci cand este instalat pe tableta iPad si aduce o noua animatie pentru inchiderea aplicatiilor si deschiderea task switcher-ului din iOS.

  Zephyr 1.3.2-1 este disponibil in Cydia pentru 4.99$ sau gratuit daca l-ati cumparat in trecut.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qTDRlswe93g[/youtube]

 • eu am instalat ieri acest tweak si nu imi mai mergea sunetul la taste , nu imi mai aparea acel semn cand dadeam volumul lao tare sau mai incet din butoanele laterale si nici sunetul la notificari si nici cel de la lock/unlock.

 • pi5

  pentru mine, posesor de I 4, al carui boton home a inceput de mult sa dea rateuri, este unul din cele mai folositoare tweak’uri. pot sa spun ca de multa vreme nu m-am mai atins de butonul home decat in lockscreen pt a face unlock. nici o problema in utilizare, vis’avis de ce a spus bogdan mai sus.

 • marius

  sunt fara abonament…si nu mi-a cerut nici un ban sa instalez zephyr? din ce cauza
  ?

 • Dan

  @Bogdan – problema ta nu are legatura deloc cu Zephyr. Ai mizerie in conectorul de 32 de pini. undeva de la mijloc spre stanga in partea de sus a pinilor curata bine, deoarece acolo se face un contact si iphonul crede ca e bagat intr-un dock. de aia nu ai volum si ti-a disparut si bara de volum

 • Dan

  Bogdan – problema ta nu are legatura deloc cu Zephyr. Ai mizerie in conectorul de 32 de pini. undeva de la mijloc spre stanga in partea de sus a pinilor curata bine, deoarece acolo se face un contact si iphonul crede ca e bagat intr-un dock. de aia nu ai volum si ti-a disparut si bara de volum

 • Sunt foarte multumit de aceasta aplicatie, chiar indispensabila as putea spune. Din pacate nu imi place ultima versiune cum arata bounce-ul de la notification center, deci clar ca nu o sa fac update si raman la versiunea veche. O recomand tuturor.

 • Pingback: chpwn devine stagiar la Facebook | iDevice.ro()